Google Pixel 7a: ovako novi budžetski orijentisan telefon izgleda spolja i iznutra

Na konferenciji zakazanoj za 10. maj očekujemo najavu Google Pixel 7a i Fold telefona, a budžetski model se pojavio na YouTube, rastavljen do poslednjeg šrafa

Google Pixel 7a: ovako novi budžetski orijentisan telefon izgleda spolja i iznutra

Pred premijeru nekog uređaja uvek se pojave nezvanične fotografije i informacije o specifikacijama, ali nas je YouTube kanal PBKreviews sve iznenadio sa svojim videom u kojem u potpunosti rastavlja još uvek nepredstavljeni Google Pixel 7a.

U videu se prikazuje da je prvo potrebno ukloniti slot za SIM karticu, a dobra stvar je da se novi budžetski orijentisani Google Pixel 7a može podjednako jednostavno rastaviti i sa prednje i sa zadnje strane, što znači da popravka ekrana neće zahtevati da potpuno rasturite telefon. Pixel 7a ima plastičnu poleđinu koja izgleda skoro identično običnom Pixel 7 modelu.

Ispod poklopca su kalem za bežično punjenje i NFC antena, a ispod njih – baterija od 4.300 mAh koja dolazi sa sopstvenim jezičcima, koji omogućavaju lakše uklanjanje. Matična ploča sadrži glavnu kameru od 64 MP sa OIS-om, ultraširokougaoni modul od 13 MP i selfi kameru od 13 MP na suprotnoj strani.

Port za punjenje je zalemljen na glavnu ploču, što može biti nezgodno ukoliko dođe do njegovog oštećenja, pa Pixel 7a dobija ocenu popravljivosti 7,5/10 što nadmašuje rezultate Pixel 7 (6/10) i Pixel 7 Pro modela (5,5/10).

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi