Honor Magic6 i Honor Magic6 Pro Porsche Design renderi se pojavili na internetu

Renderi dolazećih modela Honor Magic6 i Honor Magic6 Pro Porsche Design, pojavili su se u nedavnom curenju informacija na kineskoj društvenoj mreži Weibo.

Honor Magic6 i Honor Magic6 Pro Porsche Design renderi se pojavili na internetu

Renderi dolazećih modela Honor Magic6 i Honor Magic6 Pro Porsche Design, pojavili su se u nedavnom curenju informacija na kineskoj društvenoj mreži Weibo.

Magic6 Magic6 Pro Porsche Design ima prepoznatljiv dizajn u dve boje sa teksturiranim materijalom poput kože na poleđini. Takođe, ima Honor i Porsche Design logoe.

Honor, kineski brend pametnih telefona, pre tačno godinu dana ozvaničio je saradnju sa Porsche Design, kompanijom za dizajniranje luksuznih proizvoda, kako bi napravili nove premijum modele pametnih telefona. Očekuje se da će prvi proizvodi ove saradnje biti lansirani u januaru 2024. godine, izveštava GizmoChina.

Honor Magic6 modul kamere podseća na akcelerometar

Magic6 Pro ima sličan dizajn kao prethodni model Magic5 Pro, sa okruglim modulom kamere na poleđini. Međutim, modul kamere ima novi dizajnerski element koji podseća na akcelerometar, što može ukazivati na performanse i brzinu telefona.

Honor Magic6 serija će takođe obuhvatiti standardne modele Magic6 i Magic6 Ultimate, za koje se očekuje da će imati visokokvalitetne funkcije poput QHD OLED ekrana, dvostrukih selfi kamera, Snapdragon 8 Gen 3 procesora, kao i odvojenih grafičkih i sigurnosnih čipova.

Magic6 će takođe imati jedinstvenu 160MP periskopsku zoom kameru i promenjivu blendu glavne kamere. Svi modeli podržavaju 66W žično punjenje.

Nije jasno da li će svi modeli Honor Magic6 imati Porsche Design varijante ili ne. Jedini izuzetak je Honor Magic6 Lite, koji je preimenovana verzija Honor X9b i sigurno neće dobiti luksuzni tretman.

Honor i Porsche Design partnerstvo ima za cilj stvaranje pametnih telefona koji kombinuju najsavremeniju tehnologiju i elegantan dizajn. Magic6 serija će biti prva demonstracija ove vizije i takmičiće se sa drugim brendovima premijum pametnih telefona na tržištu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi