Honor Magic6 serija: otkriveni kapaciteti baterija i brzina punjenja

Honor polako priprema teren za objavu svoje dugo očekivane Honor Magic6 serije, zakazane za 11. januar, pa tako sada znamo i detalje baterije.

Honor Magic6 serija: otkriveni kapaciteti baterija i brzina punjenja

Honor polako priprema teren za objavu svoje dugo očekivane Honor Magic6 serije, zakazane za 11. januar. Brend poznat po svom jedinstvenom marketinškom stilu, pružio je nedavno ljubiteljima ovog brenda rani uvid u zanatske detalje i opcije boja.

Danas, kineski izvori nam otkrivaju snagu baterije i punjenja Magic6 serije. Honor Magic6 standardna verzija će doći sa velikom baterijom od 5450mAh, uparenom s mogućnošću brzog žičanog punjenja od 66 W.

Honor Magic6 serija donosi baterije otporne na niske temperature

Lestvicu dalje podiže model Magic6 Pro, koji se hvali baterijom od 5600 mAh, podržava žičano brzo punjenje od 80W (uz prateći punjač od 100 W) i brzo bežično punjenje od 66 W.

Važno je napomenuti da se Magic6 RSR Porsche dizajn ugledao na konfiguraciju baterije i punjenja Pro verzije. Tu je i promo video koji nam ukazuje na još jednu bitnu karakteristiku baterije ove serije.

Magic6 serija donosi integrisanu bateriju Qinghai Lake druge generacije, nakon što je prva generacija debitovala na Honor Magic5 seriji. Naglašavajući praktičnost ovih uređaja, Honor obećava korisnicima da baterija Honor Magic6 serije briljira na ultra-niskim temperaturama, obezbeđujući pouzdane performanse čak i u teškim zimskim uslovima.

Ovako dizajnirana baterija govori nam o predanosti brenda proizvodnji pametnih telefona koji nisu samo moćni, već i otporni.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (3)
  1. Ne piše u čkanku da li će biti i Magic 6 Lite modela? Da li sačekati ili kupiti po ovim nižim cenama sada 5 Lite?

  2. NevisStarShine

    Ne piše u čkanku da li će biti i Magic 6 Lite modela? Da li sačekati ili kupiti po ovim nižim cenama sada 5 Lite?

    Izašao već, imaš i recenzije.

  3. Izašao već, imaš i recenzije.

    Da, vidim sada, a kada se kod nas očekuje promocija?

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi