I Honor Magic6 Pro se pojavio na mrežama i to kao živa fotografija telefona u ruci

Ako je sudeći po fotografijama predstojećih telefona koje se pojavljuju na internetu, Honor Magic6 Pro izgledaće veoma slično kao njegov prethodnik Magic5 Pro

I Honor Magic6 Pro se pojavio na mrežama i to kao živa fotografija telefona u ruci

Kineska kompanija Honor uveliko radi na svojoj predstojećoj seriji telefona Magic6, a pogled na nju dobijamo zahvaljujući još jednoj turi fotografija koja je procurila na internet. Naime, Honor Magic6 Pro, koji treba da bude najbolji model serije, pojavio se na fotografiji na kojoj ga osoba drži u ruci.

Osim te fotografije, jedan od mnogih Weibo naloga koji objavljuju ovakve informacije, objavio je i navodni render telefona koji izgleda kao da je napravljen od strane fanova. Obe fotografije prikazuju tri zadnje kamere poređane u formaciji trougla u kružnom kućištu, pri čemu je gornja kamera opremljena periskopskim sočivom. Pored te kamere piše da ima „100x zum“.

Objavljene fotografije prikazuju telefon u sjajnoj crnoj boji, što znači da barem za sada, nema sve popularnijeg trenda mat verzija boja u ovoj seriji. Nove slike otkrivaju i da Honor verovatno neće ići u novi, možda hrabriji dizajn, već će se najverovatnije držati dobro osmišljenog dizajna iz prošlosti sa poboljšanim kamerama, uz novi čipset Snapdragon 8 Gen 3.

Ranije smo saznali da će nova serija podrazumevati i Porsche Design model telefona, koju ćemo videti u januaru 2024, kako je kompanija najavila. To dalje ukazuje da ćemo i ovu seriju imati prilike zvanično da vidimo tada.

Govoreći i o kamerama predstojećih telefona, glasine sugerišu da će Honor koristiti i novi OmniVision senzor OV50K, a da će senzor glavne kamere otprilike biti veliki kao i onaj na Samsung Galaxy S23 Ultra telefonu.

Kamere će navodno podržavati i LOFIC tehnologija sa CMOS senzorima zasnovanim na kondenzatoru sa bočnim prelivanjem, što je nešto slično kao i na Xperia 1 V i Oppo Find N3 telefonima. U svakom slučaju, više o samoj seriji saznaćemo mnogo više veoma brzo, s obzirom na to da se njeno lansiranje bliži.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. NevisStarShine

    Dobro, ovo je već dosta bolje od onog prvog rendera i lici na Magic 5 Pro. Očigledno će to biti signature Magic serije.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi