Huawei Mate X3 vam otkriva nove horizonte

Huawei Mate X3 je vodeći savitljivi telefon u industriji, koji postavlja standarde kada govorimo o tome koliko lagan, tanak i pouzdan sklopivi telefon može biti

Huawei Mate X3 vam otkriva nove horizonte

Huawei Mate X3 je nastao kao rezultat velikog broja istraživanja kompanije Huawei, kao i fokusa na razvoj korisničkog iskustva kada su u pitanju veliki sklopivi telefoni, uz integraciju najnovijih premijum materijala i patentirane Huawei tehnologije. Korisnici će pored uživanja u fantastičnim prikazima sa velikog sklopivog ekrana i izuzetnoj udobnosti držanja moći da iskuse sve napredne funkcije sistema kamera, dugotrajnost baterije kao i sinergiju koju pruža korišćenje Huawei Mate X3 i AppGallery.

Svestrane mogućnosti Huawei Mate X3 kamera

Huawei Mate X3 postavlja nove standarde u sferi fotografije uz pomoć Ultra Vision XMAGE tehnologije koja zadovoljava potrebe u svim situacijama, pružajući izvanredno iskustvo fotografisanja i snimanja. Opremljen je Ultra Vision glavnom kamerom od 50 MP, širokougaonom kamerom od 13 MP i periskopskom telefoto kamerom od 12 MP koja podržava optički zum od 5x. Periskopski telefoto objektiv podržava maksimalni optički zum od 5x i digitalni zum od 50x, i može uhvatiti detalje u daljini, koji bi promakli golom oku.

Pored toga, glavna kamera i telefoto objektiv dolaze sa RYYB senzorom, koji prima 40% više svetlosti, kako bi fotografije bile živopisnije, čak i u slabije osvetljenim okruženjima.

Novi XD Fusion Pro sistem za obradu tekstura precizno reprodukuje detalje uz pomoć AI algoritma. Novi algoritam za portrete ističe autentične karakteristike lica, čak i reprodukuje efekte šminke. Algoritam za zamagljivanje pozadine, sličan onom koji koriste DSLR fotoaparati, na prirodan način omekšava pozadinu, tako da se subjekt na fotografiji jasno ističe u svom okruženju.

Odlično trajanje baterije

Huawei Mate X3 ima bateriju kapaciteta 4800mAh, a podržava brzo punjenje uz Huawei SuperCharge od 66 W, bežično punjenje Huawei SuperCharge od 50 W, kao i 7,5 W bežično obrnuto punjenje, što ispunjava svakodnevne potrebe korisnika. Huawei Mate X3 opremljen je grafitnim sistemom za hlađenje sa ukrštenim šarkama, koji je zadužen za ravnomernu raspodelu toplote. Ovo pomaže telefonu da ostane na normalnoj temperaturi čak i kada obavlja zahtevnije zadatke – na primer, kada se u isto vreme uređaj puni i igra.

Napredna interakcije za bolju efektivnost, praktičnost i impresivno iskustvo

Huawei Mate X3 poseduje dualni ekran i unapređenu pametnu multi-window opciju koja podržava i vertikalni i horizontalni režim podeljenog ekrana. Jednim korakom, Huawei Mate X3 inteligentno može prepoznati za koji je prikaz aplikacija pogodnija. Takođe, moguće je prebacivanje između dva režima i čuvanje prilagođene kombinacije deljenog ekrana uz jedan dodir. Na početnom ekranu se čuva odabrana kombinacija i time je samo jednim klikom omogućeno pokretanje dve aplikacije, uz uštedu vremena.

AppGallery: širok spektar funkcionalnih aplikacija

Kao i svaki Huawei pametni telefon, novi Huawei Mate X3 dolazi sa kompletnim spektrom funkcionalnih aplikacija. Kao treća najveća prodavnica aplikacija na svetu, AppGallery je stekla reputaciju mesta hiljada aplikacija, među kojima se nalaze i svetski poznati naslovi.

Na AppGallery platformi Huawei korisnici mogu pronaći 18 kvalitetnih i bogatih kategorija koje obuhvataju globalne i lokalne vrhunske aplikacije uključujući navigaciju, transport, vesti, društvene mreže, finansije, zabavu i mnoge druge. AppGallery je dostupan u preko 170 zemalja i regiona, sa preko 580 miliona aktivnih korisnika širom sveta i 6 miliona registrovanih developera.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Uros889

    To je moj četvrti Huawei, radujem se da su dotupne Google aplikacije u AppGallery:)

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi