Huawei Nova 11 dolazi 17. aprila sa Snapdragon 8+ Gen 1 i satelitskom komunikacijom

Zvanično je objavljeno da će se premijera Huawei Nova 11 serije održati 17. aprila, a kompanija ima sličan pristup kao sa P60 serijom sa fokusom na kameri

Huawei Nova 11 dolazi 17. aprila sa Snapdragon 8+ Gen 1 i satelitskom komunikacijom

Na prvi pogled na promo posteru, Huawei Nova 11 deluje veoma interesantno, sa specifičnim dizajnom poleđine telefona, na kojem se naglašava glavna kamera. Ukoliko malo uveličate poster objavljen na Weibo mreži, vidi se da Huawei koristi neku vrstu (veštačke) kože za poleđinu, sa teksturom koja ima urezan naziv serije.

Moramo da primetimo da nije u pitanju dizajn koji će se svima dopasti, ali isto tako verujemo da će jedan deo publike (ženski) biti oduševljen inovativnim pristupom koji ne nedostaje ovoj kompaniji kada je dizajn novih uređaja u pitanju.

Prema izvorima, najjača verzija Huawei Nova 11 serije izlazi iz okvira na koje smo naišli od ovih modela, pa će imati Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 4G čipset. Ovo je najbolji čipset koji Huawei koristi u svojim telefonima i nalazi se u Mate 50 seriji, a kako se radi o unapređenoj verziji iz TSMC proizvodnim pogonima, performanse i energetska efikasnost su nešto o čemu ne treba previše brinuti.

Ono što je takođe interesantno su planovi ove kompanije koja u Nova seriju, koja je prošle godine dolazila sa Snapdragon 778G sada ubacuje isti čipset kao u Mate 50 seriju koja dolazi sa više od 50% višom cenom.

Pored ovih najava, priča se da bi i Nova 11 serija mogla da dobije neku vrstu satelitske komunikacije sa Beidou sistemom satelita, tako da u hitnim slučajevima na lokacijama bez pokrivenosti mobilnom mrežom možete da pozovete pomoć.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. n.petrovic

    Kako pise 778 ponovo

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi