iPhone 16 Pro će biti još lepši, Apple koristi polirani titanijum i vraća teksturu visokog sjaja

Upotrebljeni titanijum na novom iPhone 16 Pro telefonu će biti još lepši, jer prema preliminarnim informacijama, Apple će vratiti visoko sjajni „piano“ izgled svom flegšip telefonu

iPhone 16 Pro će biti još lepši, Apple koristi polirani titanijum i vraća teksturu visokog sjaja

Apple je prvi put koristio dizajn kućišta telefona izrađenog od titanijuma u ​​prošlogodišnjoj seriji iPhone 15 Pro, što je značajno uticalo na smanjenje mase telefona. Kasnije su mnogi Android brendovi sledili njegov primer. Najnovije vesti ističu da će sledeća generacija iPhone 16 Pro serije koristiti još bolji i lepši materijal od titanijuma.

Prema rečima korejskog tipstera yeux1122, buduća iPhone 16 Pro serija koristiće poboljšanu tehnologiju obrade metala titanijuma i boje. Za razliku od blago matirane teksture iPhone 15 Pro serije, novo kućište od titanijuma će izgledati sjajnije i svetlije, slično sjajnoj površini nekih ranijih modela. Oni su doduše koristili nerđajući čelik koji ima izraženiji sjaj površine i otporniji je na ogrebotine, ali njegov nedostatak je što lakše prima masnice prstiju.

Iako gore pomenute pikanterije nemaju najjasnije pokriće i potvrdu izvora informacija, Apple fanovi u dubini duše priželjkuju da će iPhone 16 Pro serija postati još lepša. Zbog upotrebe metala titanijuma, iPhone 15 Pro serija je konzervativnija u pogledu boje i samog izgleda, nego neki raniji modeli. Možda će nova generacija doneti očekivane promene u pogledu atraktivnijeg izgleda.

Takođe je vredno napomenuti da nedavne glasine ukazuju da će iPhone 16 Pro serija biti dostupna u 4 boje: svemirski crnoj, sivoj, beloj i boji ruže. Ukida se plava nijansa titanijuma, a zlatna nijansa ruže će postati ovogodišnja hit kolor opcija.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi