Ključni Cooler Master proizvodi na CES 2024 u Las Vegasu

Novi Cooler Master proizvodi predstavljeni su na ovogodišnjem CES 2024 tehnološkom sajmu u Las Vegasu, a u nastavku možete pogledati neke od ključnih

Ključni Cooler Master proizvodi na CES 2024 u Las Vegasu

Vodeći provajder PC komponenti, perifernih uređaja za igre i tehnoloških životnih rešenja Cooler Master je na CES 2024 predstavio je mnogo novina, rekavši da kompanija ne pravi samo komponnente, već „stvara iskustva“. Ključni Cooler Master proizvodi najavljeni u Las Vegasu predstavljaju vrhunac iz njegove linije tehnoloških proizvoda, tvrdi kompanija, a oni se fokusiraju na rešenja za hlađenje visokih performansi, invovativna kućišta za računare i izvore napajanja.

U Cooler Master kompaniji ne pravimo samo komponente; mi stvaramo iskustva” rekao je Džimi Ša, izvršni direktor ove kompanije.

Ovogodišnja izložba u Las Vegasu je svedočanstvo naše neumoljive posvećenosti rastućim potrebama naše zajednice. Svaki proizvod koji predstavljamo dizajniran je za naše korisnike na umu, kombinujući najsavremeniju tehnologiju sa neuporedivom estetikom. Uzbuđeni smo što pomeramo granice mogućeg, nudeći rešenja koja ne samo da ispunjavaju već i prevazilaze očekivanja igrača, kreatora i tehnoloških entuzijasta širom sveta.

Novi Cooler Master proizvodi: X-serija PSU linije

Cooler Master X-serija PSU linije predstavlja korak napred u tehnologiji napajanja. X Silent Edge Platinum modeli su prve PSU komponente bez ventilatora koje postižu visoke snage od 850 W i 1100 W, nudeći tihi rad bez ugrožavanja radne snage. X Silent MAX Platinum 1300 uključuje inovativnu tehnologiju ventilatora za tiše performanse sa neverovatnih 1300 W. X Mighty Platinum isporučuje opcije napajanja do 2800 W, opremljen sa 4x 12VHPWR konektorima za poboljšanu kompatibilnost i performanse. Svaki model u X-seriji oslikava Cooler Master posvećenost visokokvalitetnim rešenjima za napajanje visokih performansi.

MasterHub: nova era modularne kontrole

Nedavno nakon priznanja na Computex Show sajmu, Cooler Master MasterHub je spreman da redefiniše korisničko iskustvo. Ova modularna hardverska platforma menja igru kako za strimere, tako i za kreatore i entuzijaste tehnologije. MasterHub dizajn omogućava besprekornu integraciju različitih modula, zadovoljavajući različite potrebe digitalnog upravljanja. Sa komponentama kao što su 15XKEY modul za direktnu kontrolu aplikacija, ali i 2XROLLER i 5XFADER moduli za poboljšanje toka posla, MasterHub pruža novu kontrolu i fleksibilnost u digitalnim interfejsima.

MasterCTRL softver: komandovanje vašim digitalnim svetom

MasterCTRL softver dopunjuje MasterHub, pružajući intuitivni interfejs za upravljanje Cooler Master uređajima. To je kontrolni centar koji se neprimetno integriše sa MasterHub-om i širokim spektrom Cooler Master proizvoda, od tastatura do izvora napajanja. MasterCTRL i MasterHub zajedno pružaju neverovatno kohezivno korisničko iskustvo.

Novi Cooler Master proizvodi podrazumevaju i monitor GP2711: spoj vrhunskog hlađenja i vizuelne izvrsnosti

Monitor GP2711 je vrhunac tehnologije ekrana kompanije Cooler Master. Sa svojim jedinstvenim hladnjakom i termalnim zadnjim poklopcem, pruža poboljšano hlađenje i izdržljivost. Sa miniLED tehnologijom, visokim odnosom kontrasta i tehnologijom kvantnih tačaka, GP2711 nudi živopisne boje i izuzetnu reprodukciju, obeležavajući značajno dostignuće za vrhunske monitore.

Sneaker X Bounce PC sistem: remek delo inovacije i izraza

PC sistem Sneaker X Bounce, ograničeno izdanje u saradnji sa grafiti-umetnikom Bounce, kombinuje napredni inženjering sa umetničkim duhom. Počevši od nagrađivanog Sneaker X-a, Cooler Master vodi dizajn korak dalje sa odvojivim zvučnicima i dozom ulične kulture u Bounce-ovom umeću. Ovaj sistem je svedočanstvo sposobnosti Cooler Master-a da spoji tehnologiju sa kulturnim trendovima, nudeći impresivno i ekspresivno računarsko iskustvo.

Throne X: Višenamenska stolica za muzičare sa taktilnim povratnim informacijama

Poboljšavajući performanse muzičara, Throne X je sve-u-jednom –  muzičarska stolica koja integriše tehnologiju sa umetnošću, omogućavajući muzičarima da fizički osete ritam, pružajući novi nivo interakcije prilikom sviranja. Njena funkcija u više režima, kompaktan i prenosivi dizajn i fleksibilna podešavanja visine čine Throne X jedinstvenom ponudom za moderne muzičare koji traže novi put ovladavanja ritmom.

V8 3DVC – Cooler Master proizvodi kao budućnost CPU hlađenja

Cooler Master sa ponosom predstavlja V8 3DVC, tehnologiju hlađenja dizajniranu za moderne procesore visokih performansi. Dizajniran da podnese toplotna opterećenja do 300 W, ovaj hladnjak ima redizajniranu parnu komoru i superprovodne kompozitne toplotne cevi, nudeći skoro duplo veću brzinu prenosa toplote od tradicionalnih cevi. V8 3DVC predstavlja vrhunac istraživanja hlađenja Cooler Master-a, posvećenog isključivo vrhunskim procesorima.

G11 AIO: ponovno otkrivanje tečnog hlađenja

G11 ima dvostruku pumpu, dve komore i novi AIO dizajn za poboljšanu efikasnost odvođenja toplote. Dolazi sa hladnjakom od 360 mm i vrhunskim Mobius ventilatorima i nudi vrhunsko hlađenje za zahtevne procesore, sa prilagodljivim komponentama za personalizovano podešavanje.

Cooler Master proizvodi idealni su i za kompaktne prostore kao što je Mobius 120 Slim

Ventilatori iz Mobius serije su vrhunski u pogledu performansi toplote i nivoa buke. Za entuzijaste malih dimenzija, Mobius 120 Slim menja igru. Odlikuje ga Loop Dynamic Bearing Design, „sistem refluksa ulja“, zid otporan na prašinu i magnetni prsten, obezbeđujući dugotrajne performanse u kompaktnim prostorima.

Masterbox 600: postavljanje novih standarda u dizajnu kućišta računara

Masterbox 600 nudi podršku za matične ploče i radijatore sa zadnjim konektorom do 420 mm. Nudi izuzetnu kompatibilnost sa GPU-om i protok vazduha, što ga čini osnovnim izborom za današnje vrhunske gradnje.

Ncore 100 Max – ključni Cooler Master proizvodi obeležavaju revolucionarni skok i u dizajnu kućišta SFF računara

Kompanija je danas najavila i lansiranje svog revolucionarnog mini-ITX proizvoda, Ncore 100 Max. Ovo lansiranje označava ključni trenutak u dizajnu kućišta računara malog formata (SFF), kombinujući visoke performanse sa izuzetno kompaktnim tragom. Ncore 100 Max, dostupan u standardnim i bronzanim bojama, dizajniran je za entuzijaste, igrače i kreativne profesionalce koji daju prioritet i efikasnosti prostora i performansama.

Ncore 100 Max je više od običnog kućišta za računar; to je promena paradigme u SFF dizajnu. Max je napravljen od legure aluminijuma sa zapreminom od samo 15,7 litara i integriše prilagođeni AIO sistem za tečno hlađenje veličine 120 x 38 mm i V SFX Gold ATX 3.0 850 W PSU. Njegova širina može da se proteže od 155 mm do 172 mm i može da primi GPU sa 3.9 slotova, savršen za najnovije kartice serije 40.

Cooler Master je uvek bio na čelu inovacija i, sa Ncore 100 Max, pomeramo granice SFF dizajna“ ističe Džimi Ša.

On dalje objašnjava: „Naša vizija je bila da stvorimo kućište koje nije samo kompaktno, hladno i sposobno da sadrži najnovije i najmoćnije komponente, već takođe i ono koje je zadovoljstvo za ugrađivanje“.

Ključne karakteristike Ncore 100 Max su:

• Kompaktna snaga: Ncore 100 Max integriše V SFX Gold ATX 3.0 850 W PSU, pružajući vrhunske performanse u minimalnom prostoru. To ga čini idealnim izborom za desktop ratnike kojima je potrebna velika snaga u ograničenom prostoru.

• Napredna rešenja za hlađenje: Veran nasleđu Cooler Master-a, Ncore 100 Max ima napredna termalna rešenja, uključujući prilagođeni AIO kuler sa hladnjakom debljine 38 mm i posebno dizajniranim ventilatorom koji obezbeđuje optimalne performanse procesora. Efikasan raspored negativnog pritiska vazduha održava celo kućište hladnim čak i pod intenzivnim uslovima igranja.

• Elegantan minimalistički dizajn: telo kućišta od anodiziranog aluminijuma i njegova adaptivna širina (155 mm do 172 mm) predstavljaju spoj moderne elegancije i funkcionalnosti, pružajući čist, moderan dizajn koji izgleda jednako dobro kao i performanse.

• Prostor za današnje GPU-ove: Inovativni dizajn kućišta omogućava mu smeštaj najmasovnijih grafičkih procesora, nudeći savršeno SFF rešenje za napredne korisnike, uključujući punu kompatibilnost sa 4090 GPU-om.

Očekuje se da će Ncore 100 Max i Ncore 100 Max Bronze Edition biti dostupni preko Cooler Master mreže prodavaca u Evropi krajem januara 2024.

Cena i dostupnost mogu da variraju u zavisnosti od regiona, a predložena cena proizvođača za Ncore  100 Max je 399 evra. Cooler Master je uzbuđen što počinje godinu tako što nudi uvid u našu široku paletu tehnoloških ponuda. Ovi naglasci predstavljaju pravac kojim ćemo ići 2024. sa akcentom na izvlačenju maksimuma iz nove tehnologije i omogućavanju kupcima da bolje dožive današnji tehnološki način života.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi