Meta slučajno otkrila jeftiniji Meta Quest 3S VR set

Meta je nehotice otkrio postojanje novih VR naočara, Meta Quest 3S, na svom Quest Store-u. Očekuje se jeftinija verzija Meta Quest 3 sa Snapdragon XR2 Gen 2 čipsetom u kućištu Quest 2

Meta slučajno otkrila jeftiniji Meta Quest 3S VR set

Meta je možda slučajno otkrila naziv svojih sledećih VR naočara na sopstvenoj prodavnici, potvrđujući postojanje Meta Quest 3S. Glasine već neko vreme kruže o jeftinijoj verziji Meta Quest 3, koja je bila nazvana Meta Quest 3S ili Meta Quest 3 Lite od strane onih koji tvrde da su upoznati sa situacijom. Najnovije curenje informacija otkriva da je to zapravo Quest 3 sa Snapdragon XR2 Gen 2 čipsetom unutar debljeg kućišta Quest 2.

Izgleda da Meta želi da lansira jeftiniji VR set, jer je Quest 3 znatno skuplji od starog Oculus Quest 2. Iako je vredan dodatnog troška, Quest 3 košta 499 umesto 299 dolara koliko je koštao Quest 2 pri objavi (i trenutnih 199,99 dolara).

Sada je Meta gotovo potvrdila dolazak Meta Quest 3S tako što ga je navela kao jedan od svojih uređaja na Quest Store-u.

Prvi je to primetio UploadVR, gde se na stranici Alo Moves XR može videti da aplikacija “podržava Meta Quest 3S, Meta Quest 3, Meta Quest Pro i Meta Quest 2.” UploadVR navodi da se ovo pojavljuje i na nekoliko drugih stranica prodavnice, sugerišući da nije samo greška developera Alo Moves-a.

Ovo je najbliže zvaničnoj potvrdi koju ćemo dobiti dok Meta ne napravi zvaničnu objavu – nešto što smo očekivali da će se uskoro desiti kao deo ovogodišnjeg Meta Quest Gaming Showcase-a, događaja fokusiranog na igre koji obično pada u junu ili julu, prenosi TechRadar.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi