Mogućnosti Vivo X100 kamere delom otkrivene na fotografijama zalaska sunca

Dok čekamo 13. novembar i izlazak novih Vivo uređaja, kompanija otkriva mogućnosti Vivo X100 kamere na fotografijama zalaska sunca sa Zeiss APO telefoto sočivom

Mogućnosti Vivo X100 kamere delom otkrivene na fotografijama zalaska sunca

Kompanija Vivo odlučila je da dodatno zahukta očekivanja kada su u pitanju njeni novi telefoni koji izlaze 13. novembra objavljivanjem novih promotivnih tizer materijala. Izgleda da Zeiss APO periskopsko telefoto sočivo dosta unapređuje mogućnosti Vivo X100 kamere, što se vidi na fotografijama zalaska sunca napravljenim ovim telefonima koje je kompanija objavila na svom Weibo nalogu.

Osim promo slika koje naglašavaju senzor glavne kamere X100 Pro telefona koje je objavio predstavnik kompanije, kao i promo snimka koji najavljuje seriju, fotografije zalaska sunca napravljene sa oba telefona serije trenutno kradu šou.

Vivo X100 dolazi sa Zeiss APO sertifikatom

Na osnovu njih deluje da mogućnosti Vivo X100 kamere premašuju karakteristike X90 Pro+ telefona. To se vidi i kada uporedimo ove, i fotografije Weibo blogera koji je flegšipom prethodne serije takođe zabeležio zalazak sunca. Iako su njegove fotografije takođe dobre, izgleda kao da su u ozbiljnom zaostatku.

Nova serija uspela je da uhvati zalazak sunca prkoseći tipičnom problemu na koji nailazimo pri ovakvim fotografijama odnosno odbljesku na sočivu. Kompanija ističe da je predstojeća serija uređaja spada u prve i trenutno jedine proizvode u industriji pametnih telefona koji imaju Zeiss APO sertifikat nemačkog optičkog proizvođača

Ova serija navodno sadrži OV64B telefoto sočivo periskopskog tipa sa veličinom senzora od 1/2 inča koji podržava optičku stabilizaciju slike, a uparen sa Vivo algoritmima slike i V3 ISP čipom, telefoni obećavaju nivo zum kamere koji nadmašuju vodeći telefon prethodne serije.

To bi, tvrdi kompanija, uskoro trebalo da pomeri granice fotografisanja pametnim telefonima što nagoveštava novu eru u ovoj oblasti.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi