Navodna cena Xiaomi 14 Ultra modela telefona će takođe biti iznad hiljadu evra

Iz dana u dan pristižu informacije o novoj Xiaomi seriji telefona za globalno tržište, a među njima je sada i navodna cena Xiaomi 14 Ultra u iznosu od 1500 evra

Navodna cena Xiaomi 14 Ultra modela telefona će takođe biti iznad hiljadu evra

Iako je zvanična prezentacija Xiaomi 14 serije telefona za međunarodno tržište zakazana za 25. februar, insajderi nastavljaju da iznose informacije koje o njoj saznaju, a ovog puta tvrde da će njen flegšip koštati tačno koliko i njegov prethodnih iz serije 13. Tačnije, navodna cena Xiaomi 14 Ultra modela biće 1.499 evra.

Uz cenu ovog modela, pre neki dan smo saznali da će osnovni Xiaomi 14 model navodno koštati 1.099 evra, a nove insajderske informacije takođe „potvrđuju“ tu informaciju, piše francuski portal Dealabs. Naravno u onoj meri, koliko jedna glasina može da potvrdi drugu.

Oba uređaja u Evropi će uz to navodno biti dostupna samo u jednoj verziji konfiguracije, pri čemu osnovni model sa 12/512 GB odnosa radne i memorije za skladištenje podataka, a Ultra model sa 16/512 GB.

Kada su u pitanju boje, Xiaomi 14 će u Evropu najverovatnije doći u zelenoj, crnoj i beloj boji, dok će Xiaomi 14 Ultra biti nešto konzervativniji: samo u crnoj i beloj boji. Osim cena, juče su se pojavili i nezvanični renderi Ultra modela, koji ukazuju da će ovaj model imati mnogo istih detalja kao Xiaomi 13 Ultra.

Ukoliko se pitate gde je središnji model serije u celoj ovoj priči – on je u Kini i tamo će se izgleda i zadržati, sudeći po svim dosadašnjim glasinama.

Dakle, Xiaomi 14 Pro najverovatnije neće biti dostupan u Evropi, odnosno uopšte van Kine, barem ne od 25. februara, kada će njegovi saputnici iz serije u Barseloni biti predstavljeni ostatku sveta.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi