Novi Realme flegšip sa periskopskom kamerom kompanija predstavlja sutra u Las Vegasu

Sutra zvanično stiže novi Realme flegšip, pametni telefon sa periskopskom kamerom, ali i Snapdragon čipom, koji kompanija najavljuje više od nedelju dana

Novi Realme flegšip sa periskopskom kamerom kompanija predstavlja sutra u Las Vegasu

Već više od nedelju dana, kineska kompanija Realme najavljuje svoj novi pametni telefon koji će sadržati jaku periskopsku kameru, koja nudi „više nego 200 MP“, a sada otkriva da će ga zvanično predstaviti sutra u Las Vegasu. Novi Realme flegšip biće i plod saradnje sa američkom kompanijom Qualcomm u pogledu čipseta koji ga pokreće, što će omogućiti „revolucionarnu tehnologiju slika“.

Dakle, baš u gradu u kom se trenutno održava i ovogodišnji tehnološki sajam CES 2024, svoj debi imaće novi telefon, ali Realme nije zvanično otkrio njegovo ime, iako javnost očekuje da će to u stvari biti Realme 12 Pro+.

Tehnologija koju Realme pominje očigledno će se naći u novom telefonu, budući da je u najnovijoj objavi na društvenoj mreži Twitter (X) kompanija takođe uključila i natpis, odnosno hešteg „PeriscopeOver200MP“, koji se takođe pojavljuje u objavama koji najavljuju predstojeći uređaj. Ovaj hešteg bi u doslovnom prevodu značio da novi uređaj ima „periskopsku kameru koja nudi više nego 200 MP“, ali i dalje nije otkriveno šta će ova kamera sve podrazumevati.

Realme 12 Pro+ ili novi Realme flegšip nedavno je uočen na TENAA listingu sa pojedinim specifikacijama i slikama uz koji se našao i Realme 12 Pro.

Oba modela telefona bi prema tome trebalo da imaju AMOLED ekran dužine dijagonale 6,7 inča sa 1080 p, tri kamere na zadnjoj strani i jednu napred.

Razlike bi trebalo da budu u procesoru koji pokreće uređaje kao i u jedinicama sistema kamera.

Ukoliko je sudeći prema insajderskim informacijama, Realme 12 Pro+ ipak neće dobiti najjači Qualcomm čipset, već bi to trebalo da bude Snapdragon 7s Gen 2, ali to ćemo zvanično saznati već sutra.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi