Ogromni spoljni ekran na Honor Magic V Flip telefonu nudi osećaj dvostruko veće površine prikaza

Honor otkriva ključne detalje o Magic V Flip modelu pred zvanično lansiranje

Ogromni spoljni ekran na Honor Magic V Flip telefonu nudi osećaj dvostruko veće površine prikaza

Honor će 13. juna, predstaviti Magic V Flip korisnicima u Kini. Uoči lansiranja, proizvođač je prilično aktivan po pitanju  otkrivanja ključnih detalja o uređaju. Kompanija je nedavno na svom Weibo nalogu objavila tizer video koji ističe nove funkcije spoljašnjeg ekrana na Honor Magic V Flip telefonu.

Video prikazuje spoljašnji ekran Magic V Flip-a, koji je najavljen kao “najveći u industriji” i omogućava korisnicima da direktno otvaraju često korišćene aplikacije bez otvaranja glavnog ekrana uređaja. Ove aplikacije uključuju mape, kratke video zapise, društvene mreže i usluge dostave hrane.

Spoljašnji ekran na Honor Magic V Flip zvanično potvrđen

Zanimljivo je da oko 35 procenata spoljašnjeg ekrana funkcioniše nezavisno za prikazivanje stavki kao što su vreme i obaveštenja, dok preostali deo omogućava korisnicima da pokreću aplikacije u aspektu sličnom glavnom ekranu.

Podsećanja radi, Find N3 Flip, koji je debitovao prošle godine, imao je unutrašnji ekran u 22:9 odnosu ivica ekrana, dok je spoljašnji ekran imao 17:9 aspekt prikaza. Spoljašnji ekran je mogao da imitira veći format unutrašnjeg ekrana, omogućavajući lakšu tranziciju tokom rada između dva ekrana. Međutim, Find N3 Flip je imao nedostatak u vidu područja ispod modula kamere koje je ostalo neiskorišćeno.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Sa druge strane Magic V Flip nudi osećaj ekrana skoro dvostruko veće efektivne površine prikaza na svom spoljašnjem ekranu, čineći ga najboljom implementacijom spoljašnjeg ekrana u poređenju sa drugim „flip-style“ savitljivim telefonima sa velikim spoljašnjim ekranima. Pošto omogućava korisnicima da obave mnoge stvari na spoljašnjem ekranu, smanjuje realnu potrebu za otvaranjem i korišćenjem glavnog ekrana osim za neke složenije zadatke ili veće prikaze.

Specifikacije Honor Magic V Flip modela

Što se tiče specifikacija, očekuje se da će Magic V Flip stići sa 12 GB RAM-a, opcijama za skladištenje od 256 GB, 512 GB i 1 TB, baterijom od 4800 mAh sa brzim punjenjem od 66 W i glavnom kamerom od 50 megapiksela sa podrškom za OIS. Biće dostupan u crnoj, beloj i roze boji. Postojaće i limitirana edicija sa 16 GB RAM-a i 1 TB skladišnog prostora, prenosi Gizmochina.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi