Premijera Honor X50 GT telefona zakazana za 4. januar, stiže sa 108 MP na glavnoj kameri

Novi član Honor X50 serije stiže 4. januara, pošto je premijera Honor X50 GT modela zvanično zakazana, a najava otkriva belu i crnu varijantu telefona

Premijera Honor X50 GT telefona zakazana za 4. januar, stiže sa 108 MP na glavnoj kameri

Novi pametni telefon kompanije Honor biće član serije X50, koji se već u januaru zvanično pridružuje porodici od tri postojeća člana koja su predstavljena ranije ove godine. Tako je premijera Honor X50 GT modela zakazana za 4. januar, a kompanija je na reklamnim posterima otkrila neke od njegovih karakteristika.

Zvanična najava ukazuje da ovaj telefon ipak zadržava oznaku GT umesto dodavanje reči Pro u ime, uprkos prethodnim glasinama koje su ukazivale da će model nositi ime Honor X50 Pro. Međutim, to možda ipak bude slučaj, kada je u pitanju lansiranje telefona na tržištima van Kine, kao što smo to već imalo prilike da vidimo kod nekih kineskih kompanija.

Premijera Honor X50 GT donosi 108 MP na glavnu kameru uređaja, čiji je senzor veličine 1/1,67 inča, a otvor blende f/1,75, vidi se u natpisu na poleđini bele verzije sa reklamnog postera. U pitanju je verovatno popularni Samsung HM6 senzor koji se može videti u mnogim uređajima, uključujući i osnovni Honor X50 kao i Honor Magic6 Lite i X9b telefone.

Ovaj uređaj naglasiće „ekstremnu težnju za performansama“ GT serije, tvrdi direktor marketinga kompanije Đang Hairong Harison na Weibo društvenoj mreži. Telefon će pružati poboljšanu kontrolu toplote, ekran koji bolje reaguje i neke prednosti koje se retko vide u X liniji telefona srednje klase.

Na strani dizajna, telefon će imati modernu belu boju sa žutom „trkačkom“ trakom po sredini na zadnjoj strani, kao i klasičnu crnu boju, prema onome što se vidi na objavljenim slikama.

Sve ostale specifikacije zvanično ćemo saznati 4. januara, a premijera Honor X50 GT počinje u 19.30 po lokalnom vremenu. Ipak, verovatno je da će kompanija u danima pred lansiranje objavljivati deo po deo specifikacija koje bi trebalo da zagolicaju maštu ljubitelja njenih telefona.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. marinko98

    Počeli i oni da ih štancuju kao Šaomi.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi