Saitek džojstik protiv Logitech-ovih modela

Korisnici iz nešto ranijih era računara koji su voleli da se poigraju se sa setom sećaju vremena kada su igre poput Wing Commandera, a nešto kasnije i Freespace-a, kao i mnogobrojnih F16/Falcon/Commanche/Mig simulacija letenja prosto vapile za kvalitetnim džojistikom, pomoću kojeg bi njihova igrivost došla do punog izra

Korisnici iz nešto ranijih era računara koji su voleli da se poigraju se sa setom sećaju vremena kada su igre poput Wing Commandera, a nešto kasnije i Freespace-a, kao i mnogobrojnih F16/Falcon/Commanche/Mig simulacija letenja prosto vapile za kvalitetnim džojistikom, pomoću kojeg bi njihova igrivost došla do punog izražaja. Sajt Techarray uporedno predstavlja tri modela, Cyborg Evo kompanije Saitek i Extreme 3D Pro i Freedom 2.4 kompanije Logitech. Svaki od ovih proizvoda ima svoje prednosti i (ne toliko izražene) mane. Kompletan test ovih modela možete pronaći na ovoj adresi.

Izvor: Techarray

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi