Samsung Galaxy Tab S10 serija tableta mogla bi biti lansirana u oktobru, otkrivene prve slike

Iako Samsung nije predstavio Galaxy Tab S10 seriju na Galaxy Unpacked događaju, procureli marketinški materijali sugerišu da bi ovi tableti mogli biti lansirani u oktobru

Samsung Galaxy Tab S10 serija tableta mogla bi biti lansirana u oktobru, otkrivene prve slike

Prema očekivanjima, čitava serija Samsung Galaxy Tab S10 tablet uređaja trebala je da bude otkrivena tokom Galaxy Unpacked događaja 10. jula, zajedno sa Galaxy Z serijom preklopnih uređaja. Međutim, događaj je protekao bez najava u vezi sa tabletima. Ipak, čini se da se Samsung sada ponovo fokusira na svoje Tab uređaje.

Pre bilo koje zvanične najave, navodne marketinške slike Galaxy Tab S10+ i Galaxy Tab S10 Ultra pojavile su se na internetu. Očekuje se da ovi uređaji budu lansirani u oktobru. Navodni promotivni vizuali, koje je podelio Android Headlines, prikazuju tablete u grafitnoj i srebrnoj boji.

Samsung mogao da preskoči standardni Galaxy Tab S10

Za razliku od prošlogodišnje Galaxy Tab S9 serije, koja je bila dostupna u Beige i Graphite bojama, dizajn novih tableta izgleda veoma sličan svojim prethodnicima, sa dvostrukom kamerom na zadnjoj strani, praćenom LED blicem.

Čini se da Galaxy Tab S10 Ultra ima takozvani “notch” na ekranu, za razliku od Plus modela koji nema ovaj dizajnerski element. Navodne slike ukazuju na prisustvo Samsungovih AI funkcionalnosti unutar Notes aplikacije.

Očekuje se da će nadolazeća serija tableta uključivati jedan model manje u poređenju sa prethodnom godinom, sa indikacijama da bi Samsung mogao da preskoči standardni Galaxy Tab S10.

Nedavni spiskovi na kineskom 3C sajtu otkrili su da će uređaji podržavati brzo punjenje od 45W. Pored toga, Plus varijanta je identifikovana na Geekbench-u pod brojem modela SM-X828U, što sugeriše da će biti opremljena sa 12GB RAM-a i da će raditi na Androidu 14.

Očekuje se da će i Galaxy Tab S10+ i Galaxy Tab S10 Ultra imati AMOLED ekrane. Moguće je da će ih pokretati MediaTek Dimensity 9300+ čipset. Predviđa se da će Galaxy Tab S10 Ultra imati ekran od 14,6 inča i konfiguraciju sa četiri zvučnika poboljšanu AKG zvučnom tehnologijom, zajedno sa dvostrukom kamerom na prednjoj strani, prenosi Mashable.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi