Samsung greškom objavio slike Samsung Galaxy Fit3 na svom sajtu pre roka za lansiranje

Nove insajderske informacije o Samsung Galaxy Fit3, ali ovog puta na zvaničnom sajtu kompanije izašle su pošto je Samsung greškom objavio slike pre lansiranja

Samsung greškom objavio slike Samsung Galaxy Fit3 na svom sajtu pre roka za lansiranje

Predstojeća Samsung Galaxy Fit3 narukvica trebalo bi uskoro da bude lansirana, ali je Samsung greškom objavio njene slike na svom regionalnom sajtu, pre planiranog roka predstavljanja ovog uređaja. Tako se kompanija pridružila glasinama o tome kako će izgledati njen predstojeći uređaj, s tom razlikom da među svim insajderskim informacijama, ove tako imaju najjači kredibilitet, uzevši u obzir da dolaze od same komapnije.

Iako je trenutno kineska komapnija Xioami nezvanični kralj na tržištu pametnih narukvica, južnokorejski gigant želi da uzme svoj deo kolača, barem u teoriji, s obzirom na to da Samsung Galax Fit3 i dalje nije zvanično izašla. Iako smo čuli glasine o njenom lansiranju još tokom 2022. godine, stvari su počele da se zahuktavaju prošlog novembra, a slučajno objavljivanje slika na sajtu ukazuje da se objavljivanje novog uređaja bliži.

Samsung Galaxy Fit3 prema slikama koje je na sajtu kompanije primetio portal GadgetsAndWearables, stiže sa mehanizmom brze zamene same narukvice, odnosno njenih kaiševa, što je istaknuto na slikama. Slike ne otkrivaju ništa o drugim specifikacijama, osim dizajna same narukvice.

Međutim, ranije glasine ukazuju da će nova narukvica imati ekran dužine dijagonale 1,61 inča i težiće 21 gram. On je navodno napravljen od aluminijuma i biće u ponudi kućišta sa sivim, srebrnim i ružičasto-zlatnim opcijama.

Kaiševi koje vidimo na slikama su u narandžastoj i tamno zelenoj varijanti, ali to ne znači da će to biti jedine opcije boja. Kao što je većina javnosti očekivala ova narukvica imaće opcije za praćenje otkucaja srca, praćenja sna i mnoge druge sportske funkcije, što se vidi i na slikama koje je Samsung greškom objavio.

Raniji insajderski izveštaji tvrde da će baterija narukvice navodno trajati čak 13 dana uz jedno punjenje baterije kapaciteta 200 mAh sa podrškom za punjenje od 5 W. S obzirom na to da je prethodni model, Samsung Galacy Fit2 lansiran još 2020. godine, Fit3 pomalo kasni, ukoliko uzmemo u obzir, na primer, tempo kojim Xiaomi objavljuje svoje modele narukvica. Međutim, pošto novi model dobija unapređenja, verovatno je da je opravdano čekati ga, što ćemo uskoro i zvanično videti.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi