Slike Samsung Galaxy A55 i C55 modela podelila kineska agencija TENAA

Kineska regulatorna agencija TENAA podelila je slike predstojećih Samsung Galaxy A55 i C55 modela telefona, a uz to su procurile i pojedine specifikacije

Slike Samsung Galaxy A55 i C55 modela podelila kineska agencija TENAA

Dizajn Samsung Galaxy A55 telefona prema slikama koje je podelila TENAA deluje ujednačeno, a ovaj model ima i karakteristiku A15 i A25 modela telefona sa takozvanim Key Island delom na kome se naalzi bočni tasteri telefona. Slike drugog, Samsung Galaxy C55 modela izgledom više podsećaju na model kao što je Galaxy A35.

Prvi, odnosno Samsung Galaxy A55 ima broj modela SM-A5560, a postoji i srodni model SM-C5560, što bi trebalo da predstavlja Galaxy C55 (nekima poznat i kao Y55).

A55 model je nedavno prošao i Geekbench test sa predstojećim Exynos 1480 čipsetom, koji će možda imati AMD grafiku. Prema dosadašnjim glasinama, ovaj telefon će biti dostupan u varijanti sa 8/256 GB odnosa radne i memorije za skladištenje podataka uz microSD proširenje, podseća GSMArena.

Kada je u pitanju Galaxy C55, procurilo je nešto više detalja o njegovim specifikacijama, i to takođe zahvaljujući TENAA listingu. On će navodno imati OLED ekran dužine dijagonale 6,67 inča sa FHD+ rezolucijom, selfi kameru sa 13 MP i trostruku zadnju kameru sa 50+8+2 MP. Baterija bi trebalo da bude kapaciteta 5.000 mAh, ali i dalje nije poznato kakvo punjenje će biti dostupna.

Takođe, još nije jasno kako će se tačno C55 razlikovati od A55 modela, znamo da Galaxy A54 model ima manji ekran dužine dijagonale 6,4 inča i ultraširoku kameru od 12 MP, a ne 8 MP.

S obzirom na to da skoro svakog dana izlazi sve više informacija o ovim telefonima, iako Samsung još nije objavio tačan datum predstavljanja za Galaxy A55, A35, C55 i ostale modele srednje klase, sigurno je da se će oni biti uskoro objavljeni.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (2)
  1. Cineman

    Nakon A52S teško da će ponoviti takvu "grešku". :D
    Razumem da furaju svoje CPU jer što da ne, više će zaraditi ali sporo im ide unapređivanje istih. 💸
    A55 bila bi dobra kupovina ako budu produžili OS podršku kao za S24. :giggle:

  2. Troublemaker

    Ukoliko ispoštuju tradiciju, biće lansiran u martu kao i njegovi prethodnici A54, A53 i A52.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi