Sony najavio izlazak LYTIA mobilnih senzora slike od 50 megapiksela

Nova linija Sony LYTIA senzora slike za mobilne telefone, obećava da će se mobilni uređaji sve više i češće koristiti za snimanje umesto klasičnih foto, video kamera

Sony najavio izlazak LYTIA mobilnih senzora slike od 50 megapiksela

Sony Semiconductor Solutions Corporation (SSS) je ove nedelje objavio da će pustiti u prodaju novu liniju proizvoda pod brendom LYTIA, prvenstveno modele od 50 megapiksela, tokom tekuće fiskalne godine. LYTIA je novi brend senzora slike za mobilne uređaje koji je razvio SSS. SSS je iskoristio svoju tehnologiju snimanja i senzora kako bi doneo nove mogućnosti i korisnicima pružio bolje iskustvo snimanja.

SSS proširuje ponudu svojih proizvoda pod brendom LYTIA tako da sve više korisnika na mobilnom tržištu može imati koristi od snimanja slika koristeći pametne telefone u ovu svrhu. Prvi korak na ovom polju je proširenje ponude proizvoda od 50 megapiksela, jer je to najviše korišćena i najupotrebljivija rezolucija za upotrebu u trenutnoj generaciji mobilnih aplikacija, prenosi techpowerup.

Sve više ljudi danas koristi pametne telefone za svakodnevno uživanje u fotografijama, a način na koji koriste kamere se takođe menja sa sve više i više u korist upotrebe pametnih telefona koji dolaze sa više ugrađenih kamera i sve boljih karakteristika. SSS planira da doprinese boljem osećaju snimanja sa LYTIA proizvodima koji su sposobni da se bolje prilagode različitim situacijma i pruže maksimum kvaliteta tokom snimanja.

https://youtu.be/llkVcGbDA0s

O robnoj marki LYTIA

LYTIA je novi brend na tržištu senzora slike za mobilne uređaje, dizajniran da prevashodno ponudi veću kreativnost tokom fotografisanja. SSS razvija LYTIA proizvode za podršku korisnicima pametnih telefona koji žele veću slobodu prilikom snimanja kako bi bolje izrazili i podelili svoje trenutke inspiracije.

Detalje o prvoj liniji LyTIA senzora od 50 megapiksela možete videti u sledećoj tabeli kao i oznake odgovarajućih modela:

SSS će nastaviti da razvija proizvode iz LYTIA linije koristeći najsavremeniju tehnologiju kako bi pozicionirao SSS-ove senzore slike kao prvi izbor korisnika pametnih telefona. Prateći kreativni potencijal kombinovanja tehnologije slikanja sa pametnim telefonima, SSS će imati za cilj da doprinese stvaranju budućnosti u kojoj če svaki korisnik moći da uživa u snimanju visoko-kvalitetnih fotografija i video zapisa.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. hsv.stoned

    LYTIA

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi