Specifikacije Samsung Galaxy A25 5G telefona kruže internetom u još jednom curenju informacija

Osim pojavljivanja Samsung Galaxy A25 5G osobina u Geekbench bazi, stiže još jedan insajderski izveštaj koji otkriva konfiguraciju i raspon cena telefona

Specifikacije Samsung Galaxy A25 5G telefona kruže internetom u još jednom curenju informacija

Jedan od predstojećih uređaja južnokorejske kompanije je i Samsung Galaxy A25 5G telefon, koji bi uskoro treba da izađe kao naslednik A24 modela, inače objavljenog u aprilu ove godine. Novi telefon ranije je već primećen na sajtovima za sertifikaciju, kao i u Geekbench bazi koja nam je otkrila neke od njegovih osnovnih karakteristika i dizajn, a insajderi sada otkrivaju da bi on mogao da ima dve varijante konfiguracije i raspon cena koji ne prelazi 400 evra.

Samsung Galaxy A25 5G tako najverovatnije stiže u dve varijante odnosa RAM i memorije za skladištenje podataka: 6/128 GB i 8/256 GB. Cena telefona mogla bi da bude između 300 i 400 evra, što predstavlja pristupačnu cenu za telefone niže klase, piše Gagadgets360.

Uređaj će verovatno biti dostupan u crnoj, plavoj, srebrnoj i žutoj boji, a od ranije je poznato da će ga najverovatnije pokretati Exynos 1280 čipset, isti onaj koji se nalazi i u unutrašnjosti Samsung Galaxy A53 modela. Pomenuti čip uparen je sa Mali G68 GPU-om, a korisnički interfejs biće navodno Samsung One UI zasnovan na Android 14 operativnom sistemu.

Ekran će, prema Geekbench informacijama biti AMOLED tipa i imaće 6,44 inča u dijagonali sa brzinom osvežavanja od 90 Hz. Kada je u pitanju sistem kamera, on bi trebalo da stigne sa trostrukim pojačanjem na zadnjoj strani. On će uključivati primarni senzor od50 MP, sekundarni senzor od 8 MP sa ultra širokougaonim sočivom, kao i marko opciju sa 2 MP.

Prednja kamera telefona trebalo bi da bude smeštena u izrez na vrhu ekrana sa senzorom od 13 MP. Baterija koju će imati je navodno ona kapaciteta od 5000 mAh sa podrškom za punjenje od 25 W preko USB-C porta.

Dimenzije uređaja trebalo bi da budu 162 x 77,5 x 8,3 milimetra, a nezvanični renderi za koje AndroidHeadlines tvrdi da su zvanični, ukazuju na uske okvire. Dugme za napajanje biće ujedno i senzor za otisak prsta, a sistem kamera na zadnjoj strani je raspoređen u vertikalnom rasporedu gornjeg levog ugla, zajedno sa LED blicem. Ipak, iako je na internetu dostupno već mnogo specifikacija koje bi ovaj model trebalo da ima, Samsung možda i iznenadi te telefonom donese nešto sasvim neočkivano, ali za to ćemo morati da sačekamo njegovo zvanično lansiranje.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Požega

    Mislim da A klasa sa ovim spec odlazi u raj. Poslednji dobar uređaj je i dalje a52s. Nisam nerealan u ocekivanjima ali ovo je ispod svakog nivoa, kompanije nas "teraju' da kupujemo skupe telefone.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi