Sve što znamo o Motorola Razr 40 Ultra telefonu na preklop

Najnovije glasine otkrivaju nam još više detalja u vezi sa predstojećim Motorola Razr 40 Ultra premijum telefonom na preklop koji zvanično stiže 1 juna

Sve što znamo o Motorola Razr 40 Ultra telefonu na preklop

Glasine već neko vreme upućuju na to da bi Motorola uskoro mogla da predstavi novu generaciju svog novog telefona sa savitljivim ekranom koji će biti nazvan Motorola Razr 40 Ultra, a i sama kompanija je to potvrdila kroz kratak video na Twitter mreži. Evo šta za sada znamo od informacija koje su se pojavljivale na različitim sajtovima i društvenim mrežama.

Dizajnerski Razr 40 Ultra ne odstupa od izgleda koji je Motorola predstavila sa prvim modelom iz 2019. godine. Međutim, ono što bi ovaj telefon trebalo da izdvoji jeste veliki spoljni pOLED ekran, verovatno dijagonale biti preko 3,26 inča, sa 1066×1056 pikslea. Po onome što smo videli, to znači da će prekrivati gotovo celu prednju stranu telefona. Veće dimenzije znači da ćete stvari kao što su odgovaranje na poruke i pisanje mejlova biti moguće i kada je telefon preklopljen.

Savitljivi pOLED ekran će se rasklapati do 6,9 inča, a očekujemo FHD+ panel 2640×1080 piksela sa osvežavanjem od 120 Hz, u skladu sa konkurentskim modelima. Što se kamera tiče, pominju se glavna od 32 MP i 12 MP selfi na unutrašnjem ekranu. Nagađa se da će baterija imati 3.800 mAh, a dual SIM podrška je hibridnog tipa sa nano SIM i eSIM opcijama.

Još jedna pretpostavka, za koju ćemo morati da sačekamo još sedam dana je cena. Pretpostavlja se da će Motorola ovde nastupiti agresivno i da će cena biti malo preko 1.000 USD, kako bi ostala konkurentna na tržištu na kojem se bitka ozbiljno zahuktava.

U međuvremenu Evan Blass, čuveni insajder je na svom profilu objavio promo video za novi Motorola Razr 40 Ultra telefon koji možete pogledati ispod.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Ciba1985

    Dok ne srede softversku podrsku,topla preporuka da se bezi od motorole glavom bez obzira...

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi