Diablo IV je besplatan za probno igranje do 28. novembra na Steam platformi

Do 28. novembra, jedan od najiiščekivanijih gejming naslova u ovoj godini – Diablo IV je besplatan na Steam platformi za probno igranje do 20. nivoa

Diablo IV je besplatan za probno igranje do 28. novembra na Steam platformi

Ukoliko se i dalje premišljate da li da kupite jednu od najpopularnijih RPG igara u ovoj godini, možda vam odluku olakša činjenica da je možete besplatno isprobati do 28. novembra. Da, Diablo IV je besplatan za probno igranje, doduše do 20. nivoa narednih, gotovo celih šest dana na Steam platformi.

Svi zainteresovani za Diablo IV mogu jednostavno da odu na sajt Steam prodavnice i kliknu na dugme za pokretanje igre kako bi započeli njeno preuzimanje. Akcija će biti dostupna do 28. novembra u 10 časova po pacifičkom vremenu, što znači do utorka u 19 časova po našem vremenu.

Naravno, svaki napredak ostvaren tokom besplatnog probnog perioda biće sačuvani ako igrači odluče da ipak kupe igru. Uz to, postoji popust od 40 posto na sve verzije Diablo IV izdanja tokom trenutne Steam jesenje rasprodaje. Osnovno izdanje košta 41,99 dolara, digitalno izdanje 53,99, a Ultimate Edition 59,99 dolara. Pre nego što možda kupite igru, uverite se i o njenim sistemskim zahtevima.

Digitalno izdanje uključuje: Temptation Mount, Hellborn Carapace Mount Armor, Premium Seasonal Battle Pass Unlock, Inarius Wings & Inarius Murloc Pet u Diablo III i Amalgam of Rage Mount u World of Warcraft. Ultimate Edition dodaje Accelerated Battle Pass Unlock sa 20 preskakanja nivoa i Wings of the Creator povrh svih navedenih stvari.

Blizzard je objavio Diablo IV na Steam prošlog meseca, istovremeno sa premijerom ažuriranja 1.2 i Season of Blood. Igra je bila izložena negativnim kritikama pri lansiranju, slično kao Overwatch 2, mada u znatno manjem obimu. Međutim, prosečan korisnički rejting polako raste. Dok je tada bio na 58 posto, sada je na 62 procenta, a sa nedavnim recenzijama rejting ide i do 67 posto.

Ranije ovog meseca, Blizzard je otkrio Vessel of Hatred, prvo proširenje ove igre. Ljubitelji mogu očekivati potpuno „novu klasu koja do sada nije viđena u Diablo igrama“, a zvanično će izaći u tokom sledeće godine.

Priča će ih voditi tragom koji je ostavio Mephisto, otkrivajući šta sprema ovo osnovno zlo. To će ih odvesti u džunglu Nahantu, koja je bila prikazana i u Diablo II, a Vessel of Hatred uključuje i grad Kurast.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (2)
  1. Strava. Sta bude ako instaliram a imam igru vec na bnetu...kontam da nekako mora da se uveze sa bnet nalogom

  2. A sto bi instalirao?

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi