Samsung donosi novi način za proveru tačnog vremena na Galaxy telefonima

Samsung radi na funkciji koja će omogućiti proveru vremena na Galaxy pametnim telefonima, ali ćete morati da instalirate dve dodatne Samsung aplikacije da bi ta funkcija radila

Samsung donosi novi način za proveru tačnog vremena na Galaxy telefonima

Ažuriranje aplikacije Registar doneće novu funkciju pišu @tarunvats i 9To5Google, a koja će omogućiti korisnicima da provere vreme na Samsung Galaxy telefonima koristeći dvostruki dodir na zadnjoj strani uređaja. Ova funkcija će raditi čak i kada je ekran isključen. Trenutna verzija aplikacije Registar ne može pokrenuti radnje kada je ekran isključen.

Registar modul u Good Lock aplikaciji donosi novi način za proveru vremena na Galaxy telefonima

Ova funkcija će debitovati sa One UI 6.1.1 na Galaxy Z Flip 6 i Galaxy Z Fold 6. Kasnije će biti kompatibilna sa drugim uređajima sa One UI 7.0 ažuriranjem, koje se očekuje u četvrtom tromesečju ove godine. Korisnici prethodno moraju instalirati Good Lock i Registar aplikacije da bi koristili ovu funkciju. Trenutno, dvostruki dodir ima sedam opcija, koje su navedene ispod:

  • Snimanje i deljenje screenshot-a
  • Pristup Google glasovnom asistentu
  • Pokretanje pop-up prozora
  • Prikazivanje obaveštenja
  • Prikazivanje nedavnih aplikacija
  • Povratak na prethodni ekran
  • Otvaranje aplikacije (aplikacija po vašem izboru)

Dvostruki dodir za proveru vremena može biti koristan u specifičnim situacijama kada korisnik ne može da dodirne ekran ili pritisne power dugme. Međutim, ne znamo koliko će se široko koristiti, jer je verovatnoća suočavanja sa takvom situacijom verovatno vrlo mala, piše Sammobile.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. U moje vreme na Nokiji 1110/1600 stisneš zvezdicu i kad pitaš tetu je l' tačno da... ona kaže „tačno je“; prekineš na crveno i vremenska mašina ti je odgovorila. 😏

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi