Sledeći nivo kucanja: Samsung će unaprediti svoju tastaturu sa veštačkom inteligencijom u OneUI 6.1

Nova verzija Samsung softvera za korisnički interfejs, OneUI 6.1, doneće značajna poboljšanja u funkcionalnosti i preciznosti tastature

Sledeći nivo kucanja: Samsung će unaprediti svoju tastaturu sa veštačkom inteligencijom u OneUI 6.1

Samsung je najavio da će njegova nova verzija softvera za korisnički interfejs, OneUI 6.1, doneti značajna poboljšanja u funkcionalnosti i preciznosti tastature.

Ova nadogradnja će koristiti veštačku inteligenciju da analizira navike i preferencije korisnika, kao i da predviđa reči i fraze koje žele da otkucaju. Takođe, tastatura će podržavati više jezika i omogućiti lako prebacivanje između njih. Samsung tvrdi da će ova nova funkcija povećati brzinu i udobnost kucanja, kao i smanjiti greške i ispravke.

Prema informacijama sa sajta TechDroider, koje je podelio na društvenoj mreži X, nadogradnja će uključivati opcije za podešavanje tonova i prevoda za tastaturu.

Opcija tona će korisnicima omogućiti da prilagode ton izabranog teksta, birajući između različitih stilova kao što su profesionalni, opušteni, društveni post, pristojni i duhoviti. Opcija prevoda će korisnicima omogućiti da prevedu tekst unutar bilo koje aplikacije, bez potrebe za prelaskom na Google Translate.

Ove funkcije mogu biti korisne korisnicima koji žele efikasno i efikasno da komuniciraju u različitim situacijama. Na primer, korisnici mogu promeniti ton svojih e-mail poruka kako bi odgovarao kontekstu i primaocu. Ili mogu prevesti tekstualne poruke iz stranih jezika ne napuštajući aplikaciju za razmenu poruka.

OneUI 6.1 biti prvi korak u Samsungovoj strategiji veštačke inteligencije

Očekuje se da će OneUI 6.1 biti prvi korak u Samsungovoj strategiji veštačke inteligencije. Kompanija je nedavno najavila svoj sopstveni generativni model veštačke inteligencije, Gauss, koji će pokretati Galaxy S24 seriju. Novi vodeći telefoni će takođe imati druge funkcije veštačke inteligencije, poput živog prevoda tokom poziva.

Očekuje se da će OneUI 6.1 nadogradnja debitovati na Galaxy S24 seriji, za koja se očekuje da će biti lansirana u januaru 2024. Korisnici koji žele isprobati nove funkcije veštačke inteligencije trebalo bi da prate ažuriranja i na drugim modelima južnokorejske kompanije.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi