AppGallery i Huawei Freebuds 5i vam nude nezaboravno iskustvo

Huawei Freebuds 5i slušalice su namenjene svima nama koji svaki dan imamo mnogo aktivnosti, bilo za filmove i serije ili vežbanje u teretani.

AppGallery i Huawei Freebuds 5i vam nude nezaboravno iskustvo

Kvalitetne slušalice su jedan od neophodnih gedžeta tokom velikog broja aktivnosti u danu. Bilo da se korisnik odluči da ih nosi tokom šetnje do posla, na nekom od online sastanaka ili dok se opušta u večernjim satima uz omiljenu muziku ili film, bitno je da zna da ga uređaj kao Huawei Freebuds 5i prati u svakoj nameri. Kompanija Huawei nastoji da ispuni sve potrebe svojih korisnika, a kao jednu od bitnih stavki ističe jednostavnost korišćenja i dostupnost u različitim situacijama.

Freebuds 5i – slušalice korisne u svakoj situaciji

Najnovije Huawei FreeBuds 5i svojim korisnicima pružaju jasan zvuk visoke rezolucije i praktičnost upotrebe u velikom broju različitih situacija. Kako ove prelepo dizajnirane TWS slušalice imaju mogućnost besprekornog povezivanja sa više uređaja, njihova korisnost se dodatno proširuje. Uparivanje je bio čest problem kod gedžeta ove vrste, pa je kompanija Huawei kreirala mogućnost povezivanja sa više uređaja odjednom, čime je omogućeno glatko prebacivanje sa, na primer, laptopa na telefon. Time je ušteda vremena veća, pa u situaciji gde je potrebno prihvatiti bitan poziv tokom gledanja najnovije epizode serije ceo proces prebacivanja neprimetan.

Kako je dostupnost najnovijih filmskih i serijskih ostvarenja bitna mnogim korisnicima, potrebno je da su i različite striming platforme na dohvat ruke. Sada, uz AppGallery je moguće u samo dva klika preuzeti Netflix ili HBO Max. Pritiskom na dugme Install, na početnom ekranu vašeg Huawei telefona ćete imati mogućnost odabira neke od popularnih aplikacija na kojima možete gledati različite vrste sadržaja – od popularnih serija, najnovijih filmova pa do nekih interesantnih dokumentaraca koji će vam držati pažnju.

Audio i vizuelno iskustvo koje se pamti

Za sve one koji su ljubitelji video igara, AppGallery nudi širok izbor igrica koje će popuniti vaše slobodno vreme. Sve je dostupno na samo dva klika, a dodatni benefit pružaju Huawei uređaji koji nude fenomenalno korisničko iskustvo kroz mnogobrojne karakteristike. Uz Huawei Mate 50 Pro koji ima zakrivljeni ekran od 120 Hz⁠ i individualno kalibrisane boje, možete koristiti sve funkcije telefona i njegove aplikacije u svakom trenutku, bilo da ste u prirodi, kafiću ili radnom mestu. PWM zatamnjenje od 1440 Hz, koje smanjuje treperenje, čini da možete provesti veći broj sati uz ekran, a da nemate potrebu da pravite česte predahe kako biste odmorili oči.

Ono što je svim gejmerima bitno jeste adekvatna audio potpora prilikom svake runde omiljene igrice. Tu je bitno pomenuti i udobnost, a najnovije slušalice kompanije Huawei donose kompletan ugođaj prilikom korišćenja. Huawei FreeBuds 5i su mladalačkog dizajna, a dolaze sa tri silikonska nastavka različite veličine, čiju proveru možete izvršiti preko aplikacije AI Life, dostupne na AppGallery prodavnici. Time ćete osigurati da slušalice idealno odgovaraju vašoj strukturi ušnog kanala, i omogućiti sebi potpuno uživanje prilikom odmora uz neki od video sadržaja. Takođe, fokus će vam održati ANC tehnologija pogodna za poništavanje buke, tako da možete vrlo lako pobediti svoje protivnike i biti prvi na listi takmičara u omiljenoj video igrici uz vaše Huawei uređaje.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi