Huawei FreeBuds 5 i Huawei Watch 4 Pro, savršen par za svaki dan

Huawei FreeBuds 5 i Huawei Watch 4 Pro nude vam savršene saputnike kroz svakodnevne izazove sa kojima možete da uživate u savršenom zvuku i eleganciji

Huawei FreeBuds 5 i Huawei Watch 4 Pro, savršen par za svaki dan

U dinamičnom tempu savremenog života, pametni uređaji više nisu samo korisni gedžeti, već predstavljaju vezu sa svetom neograničenih mogućnosti. Baterija velikog kapaciteta koja traje danima, estetika koja upotpunjuje svaki autfit, napredne funkcije koje obezbeđuju besprekornu navigaciju kroz svakodnevne izazove samo su neke od karakteristika koje donose dve nove Huawei zvezde – bežične slušalice Huawei FreeBuds 5 i pametni sat Huawei Watch 4 Pro. Uz impresivne performanse i mnoštvo unapređenih inovativnih mogućnosti ovih novih gedžeta, bezgranična sloboda zvuka i vremena nikada nije bila bliža.

Huawei FreeBuds 5 pomeraju granice audio iskustva

Pored toga što privlači pažnju upečatljivim bojama – Ceramic White, Silver Frost i Coral Orange – dizajn slušalica Huawei FreeBuds 5 je pažljivo osmišljen kako bi obezbedio izuzetno udobno iskustvo nošenja tokom dužih perioda. Ergonomski oblik i lagana konstrukcija čine da se ove slušalice neprimetno prilagode uhu, omogućavajući neometano nošenje i korišćenje tokom trčanja, putovanja i ostalih aktivnosti.

Huawei FreeBuds 5 poseduju ultramagnetni dinamički drajver, koji proizvodi bas tonovekoji padaju do 16 Hz, što garantuje odličnu reprodukciju čak i izuzetno niskih tonova. Ono što dodatno doprinosi bogatstvu zvuka jeste ultraširokofrekventni adaptivni ekvilajzer, koji optimizuje kvalitet reprodukcije u skladu sa oblikom ušnog kanala, statusom nošenja i nivoom jačine zvuka.

Uživanje u slobodi zvuka uz Huawei FreeBuds 5 posebno dolazi do izražaja zahvaljujući unapređenom hibridnom sistemu poništavanja buke,  pri čemu korisniku na raspolaganju stoje tri različita moda redukcije. Kontrole osetljive na dodir koje se nalaze na spoljnoj površini obe slušalice obezbeđuju lako i praktično regulisanje zvukova iz okruženja.

Poseban adut jeste baterija velikog kapaciteta. Naime, Huawei FreeBuds 5 poseduju bateriju od 42 mAh u svakoj od bubica, kao i dodatnih 505 mAh u kutiji za nošenje, što obezbeđuje do pet sati aktivnog slušanja muzike, odnosno do 30 sati uz dopunjavanje u kutijici za odlaganje, što je dovoljno da isprati potrebe čak i najaktivnijih korisnika.

Takođe, Huawei FreeBuds 5 donose visok stepen kompatibilnosti sa drugim uređajima. Povezivanje je moguće sa svim iOS i Android pametnim telefonima, i to zahvaljujući Bluetooth 5.2, uz visok kvalitet veze, a moguće je i istovremeno povezivanje sa dva uređaja.

Huawei Watch 4 Pro – spoj vrhunskog stila i avanturističkog duha

Huawei Watch 4 Pro kreiran je sa idejom da istovremeno donese vrhunsku eleganciju i podršku u svim avanturama. Ovaj gedžet nije namenjen isključivo preciznom beleženju podataka o snu, fizičkoj aktivnosti i vitalnim funkcija, već predstavlja i pouzdanog partnera za istraživanje, zabavu i održavanje vrhunske forme u svim prilikama.

Kombinacijom blistavog nerđajućeg čelika i titanijuma postiže se klasičan, elegantan izgled koji se uklapa u svaku odevnu kombinaciju. Sa druge strane, sam LTPO AMOLED ekran kreiran je sa posebnom pažnjom prema detaljima – izuzetno je otporan na ogrebotine i izdržljiv, dok njegovo safirno staklo pored elegantne estetike dodatno pruža besprekoran prikaz podataka.

Ono što posebno izdvaja Huawei Watch 4 Pro je njegova baterija velikog kapaciteta, a izdržljivost je karakteristika velikog broja Huawei uređaja. Sa trajanjem baterije koje doseže i do tri nedelje, možete se potpuno prepustiti letnjim avanturama bez brige o punjenju pametnog sata. U situacijama kada je sat neophodno hitno dopuniti, brzo bežično punjenje osigurava da se sat brzo napuni za svega sat vremena.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi