Lenovo Legion naočari, još malo pa ćemo se i ležećke igrati

Lenovo nam je omogućio da svoj virtualni svet ponesemo i doživimo ga bilo gde uz pomoć Legion naočara

Lenovo Legion naočari, još malo pa ćemo se i ležećke igrati

Ukoliko ste zagriženi igrač, već ste upoznati sa činjenicom koliko je važno imati dobar gejming monitor. To je jedan od kritičnih faktora od kojih zavisi intenzitet osećaja akcije i verodostojnosti doživljaja virtuelnih svetova. Ako ste upravo nabavili odgovarajući laptop za igranje i mnoštvo drugih dodataka koje služe boljem uživanju u gejmingu, poželećete još nešto vanserijski dobro što verovatno još uvek niste isprobali i doživeli na pravi način. Neki se odluče da koriste veliki TV za igranje. Oni uglavnom nude veću površinu ekrana, čineći iskustvo igranja još intenzivnijim. Ali ako zaista želite da kompletno uronite u virtuelni svet igara, postoji još jedan način – Lenovo Legion naočari.

Lenovo Legion naočari za veoma ličan osećaj gledanja i igranja

Probajte gejming sa Lenovo Legion naočarima. Ovaj svojevrsni ekran koji se nosi, nudi potpuno lično iskustvo na efektivnoj vidljivoj dimenziji prikaza koja odgovara velikim ekranima, bilo da igrate igre ili jednostavno razgledate bilo koju vrstu sadržaja. Koncept je sličan najboljim VR naočarima na tržištu, fokusirajući korisnika na osećaj i ono što doživljava, bez potrebe da uzurpira svoj okolni prostor. Lenovo Legion naočari koriste par Micro OLED ekrana rezolucije 1920×1080 piksela i osvežavanjem od 60 Hz na svakom oku.

Naočare se povezuju pomoću USB-C kabla sa bilo kojim kompatibilnim uređajem. To se odnosi na laptop računare, MacBook modele i Android telefone, kao i ručne igračke konzole kao što je Lenovo Legion Go, koji je lansiran uporedo sa ovim naočarima.

Zbog toga ove Legion naočare su naprosto savršene za korisnike koji žele da uživaju u potpuno lično doživljenom iskustvu. Bilo da se prepustite omiljenim igrama u pokretu bez žrtvovanja kvaliteta grafičkog prikaza, ili želite da uživate u iskustvu gledanja filmova na velikom ekranu kod kuće bez gledanja u televizor.

Legion naočare čak izgledaju dovoljno elegantno da korisnici ostanu neprimećeni dok ih nose u javnosti. Za razliku od velikih i glomaznih VR sistema koji dominiraju tržištem, ove Legion naočari koriste dizajn koji više liči na par naočara za sunce. Zbog toga je mnogo manja verovatnoća da ćete biti meta podrugljivih pogleda u vozu ili na aerodromu, prenosi t3.com.

Cena startuje od 499 evra, a Legion naočari bi trebalo da se nađu u prodaji od oktobra 2023. U pakovanju će se naći kabl dužine 1,2 metara, podesivi jastučići za nos kako bi se obezbedilo dobro ležanje, okvir za sočiva na recept, adapter protiv klizanja i krpica za čišćenje uređaja. Deluje zanimljivo, a vama?

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi