Predstavljanje novog Huawei P70 flegšip telefona izgleda da je odloženo

Najnoviji Huawei P70 flegšip model telefona trebao je da se pojavi ovog meseca u Kini, ali prema najnovijim informacijama, izgleda da je njegov izlazak ipak odložen

Predstavljanje novog Huawei P70 flegšip telefona izgleda da je odloženo

Sa velikim nestrpljenjem se očekivalo da će Huawei P70 biti lansiran ovog meseca u Kini, ali najnovije glasina iz ove zemlje tvrde da je promocija novog flegšip telefona na kraju odložena. Serija P70 bi prema najnovijim planovima, sada trebalo da postane ozvaničena tokom narednog meseca, najverovatnije krajem aprila.

U početku, kada je ova glasina počela da kruži internetom, u Kini se pojavilo mnogo spekulacija o tome da su glavni razlozi odlaganja premijere novog Huawei telefona, problemi u lancu snabdevanja – što ne bi bilo iznenađujuće s obzirom na to kako Huawei već godinama unazad radi pod teškim uslovima i rigoroznim ograničenjima koje mu je nametnula američka vlada.

Pa ipak, jedan tipster na Weibo društvenoj mreži je opovrgao ove tvrdnje i demantovao činjenicu da kašnjenje ima bilo kakve veze sa problemima u lancu snabdevanja potrebnim komponentama. Umesto toga, naveo je da je u pitanju komplikovana kombinacija više stvari koje su dovele do odlaganja, zbog činjenice da su pored P70 telefona najavljeni i mnogi drugi proizvodi ove kompanije, a što je zakomplikovalo čitavu situaciju.

Kompanija Huawei će organizovati i održati veliki događaj krajem meseca u vezi promocije, ali za više različitih proizvoda. Po svemu sudeći izgleda da će Huawei biti veoma zauzet tokom nekoliko narednih nedelja. Priča se da će P70 imati glavnu kameru sa promenljivim otvorom blende od 50 MP, ultraširoku od 50 MP i telefoto kameru od 50 MP sa optičkim zumom od 4K, „1.5K“ OLED ekran od 6,7 inča i bateriju od 5000 mAh. Pokretaće ga Kirin 9010 SoC, prenosi GSMArena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi