Uz Xiaomi 13T besplatna zamena ekrana u roku od 6 meseci + 3 meseca YouTube Premium + 6 meseci Google One nalog

Uz kvalitetne rendere predstojećeg Xiaomi 13T telefona, internetom kruži i promotivni video koji otkriva šta sve besplatno dobijate ako kupite ovaj uređaj

Uz Xiaomi 13T besplatna zamena ekrana u roku od 6 meseci + 3 meseca YouTube Premium + 6 meseci Google One nalog

Insajder sa društvene mreže X (nekada Twitter) objavio je visokokvalitetne rendere predstojećeg Xiaomi 13T telefona, ali i promotivni video na češkom koji otkriva akciju uz koju će se naći u prodaji. Ako se odlučite na kupovinu Xiaomi 13T telefona koji bi trebalo da izađe ovog meseca, besplatno dobijate: zamenu ekrana u roku od šest meseci, tromesečni YouTube Premium kao i šestomesečni Google One nalog sa 100 GB cloud prostora za čuvanje podataka.

S obzirom na to da je promotivni video na češkom jeziku, sigurno je da će ova akcija važiti u Češkoj, a na Xiaomi sajtu i dalje nema zvaničnih informacija koje će se sve zemlje naći na ovoj listi. U Srbiji bi akcija svakako dobro došla kao i kupcima u Češkoj, pa se nadamo da je neće zaobići.

Nezvanične specifikacije za predstojeći Xiaomi 13T u poslednjih mesec dana sve češće izlaze, a ovog puta je X nalog @evleaks uz promotivni video snimak objavio i veoma uverljive rendere ovog telefona.

Fotografije i snimak za sada otkrivaju dve boje uređaja: crnu i nešto između svetlo ljubičaste i plave boje. Osim toga, potvrđuju postojanje Leica kamera i četvrtasto „ostrvo“ na zadnjoj gornjoj levoj strani telefona gde su one i smeštene. Sistem kamera biće navodno u rasporedu od 50+50+12 MP.

Ranije informacije ukazivale su da će ovaj telefon imati AMOLED ekran dijagonale 6,67 inča rezolucije 1.5K sa brzinom osvežavanja od 144 Hz. Uz to, pokretaće ga navodno MediaTek Dimenstity 8200-Ultra čipset, a biće dostupan verovatno u konfiguraciji od 8/256 GB RAM i memorije za skladištenje podataka.

Xiaomi 13T bi trebalo da ima i bateriju jačine 5000 mAh sa definitivno brzim punjenjem: neki insajderi tvrde da će to biti snaga od 67 W, dok drugi kažu da je u pitanju 120 W. Uz Xiaomi 13T, trebalo bi da bude objavljen i Xiaomi 13T Pro koji je u Kini već lansiran pod imenom Redmi K60 Ultra.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (2)
  1. Mladja996

    Drugim recima, nece biti jeftin.

  2. NightCrawler

    Drugim recima, nece biti jeftin.

    The Xiaomi 13T in an 8GB/256GB configurations will go for €650/£550, according to Ishan Agarwal. The Xiaomi 13T Pro will start at €800/£650 for the base 12GB/256GB model and will go up to €1,000 for a 16GB/1TB phone.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi