Lost Castle je teška, ali slatka RPG igra, besplatna do četvrtka u EpicGames prodavnici

U doslovnom prevodu izgubljeni zamak, Lost Castle je akciona RPG igra sa odmetničkim elementima i režimom za više igrača, trenutno besplatna na EpicGames sajtu

Lost Castle je teška, ali slatka RPG igra, besplatna do četvrtka u EpicGames prodavnici

Prepuna mnoštva rukom crtanih, duhovitih likova i okruženja koja obuhvataju retro akciju sa modernim obrtima, akciona RPG igra Lost Castle je besplatna u EpicGames prodavnici još tri dana. To znači da može biti zauvek vaša ukoliko je do četvrtka u 17 časova dodate u svoju biblioteku igara.

U svojim slavnim danima, zamak Harvud je bio srce srećne zemlje kojom su upravljali mudri i vrli plemići, ali tim danima je u jednom trenutku došao kraj. Nesreća je zadesila zemlje kojom su oni upravljali, a zle magije krenule su da vršljaju zamkom i svime što ga okružuje. Demoni su preuzeli zamak kao svoju oblast, a moć celokupne zemlje je takođe osujećena njihovom mračnom vojskom.

Obasut korupcijom i negativnim silama, zamak je postao izgubljen (Lost Castle). Ipak, u središtu ove noćne more, nešto sjajno blista i ispunjava srca moćnih potrebnom hrabrošću za povratničku invaziju na zamak. U njemu se nalazi blago poraženog Erla koje predstavlja obećanje bogatih koje vas doziva da ga nađete i suprotstavite se zlim silama.

Tu počinje vaša avantura koju možete igrati zajedno sa još tri igrača onlajn ili lokalno, pošto ovaj RPG podržava režim za do četiri igrača. Uz to, igra nudi dnevne izazove za vas i vaše saborce, lovce na Erlovo blago.

U akciji ćete u zamku nailaziti na nasumično generisane tamnice, različite predmete, ali i neprijatelje i šefove protiv kojih ćete u retro stilu moći da se borite. Igra podržava više od 190 komada oružja i više od 60 kompleta oklopa uz ogroman izbor veština i specijalnih napada u borbama.

Ipak, pre nego što preuzmete Lost Castle ili je date deci, ne zaboravite da ona ima oznaku PEGI 12, koja podrazumeva umereno nasilje u „fantastičnom okruženju ili nerealno nasilje nad likovima sličnim ljudima“.

Kada su u pitanju sistemski zahtevi, igru možete pokrenuti čak i ukoliko imate Windows XP ili verzije ovog operativnog sistema kao što su 7,8 ili 10. Dovoljno je da imate procesor koji radi na 1,6 GHZ, RAM od 2 GB, a na grafičkoj strani pokretanje igre obezbediće nešto od GeForce 8800 ili Radeon HD4800 proizvoda uz DirectX 9 uz 2 GB prostora na uređaju za skladištenje same igre.

Ono što preporučuje proizvođač igre za bolji doživljaj je Windows 10 operativni sistem, procesor koji radi na 2 GHz, RAM od 4 GB i grafiku u rangu Nvidia GTX 570 ili AMD Radeon HD 6970 serija, sa DirectX 10. Jezici podržani u Lost Casle RPG igri su: ruski, španski, japanski, nemački, engleski, kineski, francuski i italijanski.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. dulenator

    I za sad ima bug, gde se čitav ekran toliko trese, kad se udaraju protivnici, da je totalno neigriva. 🙃
    Svakako vredi uzeti, jer deluje zanimljivo, pogotovo zbog lokalnog Co-Op moda za četiri igrača.
    Na Steam-u je moguće vratiti se na prethodnu verziju, koja radi bez problema, ali na Epic-u nije, jer je 2.03 prva verzija za tu platformu.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi