Novi Samsung režim kamere donosi svemir u vaše portrete

AstroPortrait je novi Samsung režim kamere koji će u okviru Expert RAW aplikacije praktično doneti svemir u vaše portete: noćno nebo sa zvezdama i drugim telima

Novi Samsung režim kamere donosi svemir u vaše portrete

Aplikacija za foto-entuzijaste na Samsung telefonima Expert RAW uskoro bi mogla da dobije novi portretni režim pod nazvom AstroPortrait. Novi Samsung režim kamere omogućavaće korisnicima da prave portretne fotografije ljudi na kojima se u pozadini nalazi noćno nebo sa zvezdama i drugim kosmičkim objektima.

Ovo je primetio portal AndroidAuthority pregledanjem nizova koda aplikacije, što je dalje otkrilo da ona funkcioniše tako što korisnik treba da napravi fotografiju sa osobom u kadru, zatim da osobu zamoli da se udalji iz kadra (nakon što blic bude isključen) i zatim ponovo da uslika scenu noćnog neba bez pomeranja telefona. Dakle, to je kao neka mešavina režima astrofotografije i portreta.

Ovaj novi Samsung režim kamere mogao bi da bude lansiran zajedno sa sledećom verzijom Expert RAW aplikacije, dok je juče kompanija objavila novu verziju aplikacije koja donosi opciju Auto ND Filtera.

Međutim, ne zaboravite da je aplikacija kompatibilna samo sa visokokvalitetnim Samsung telefonima, u koje spadaju uređaji od Galaxy Note 20 Ultra nadalje ka novim modelima, Galaxy S20 Ultra i noviji, Galaxy Z Fold2 i noviji.

Takođe, AstroPortrait režim, kako imenom, tako i funkionalnošću zvuči izuzetno slično režim koji debitovao na Vivo X100 Pro telefonu, a zove se Astro Portrait i deluje da su oni suštinski isti. Koji od dva režima će se pokazati bolji, videćemo po zvaničnom lansiranju Samsung opcije.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi