WhatsApp dobija pristup Meta AI pomoćniku

Aplikacija za internet komunikaciju WhatsApp dobija pristup Meta AI pomoćniku koji će moći da generiše slike i odgovara vam na pitanja u realnom vremenu

WhatsApp dobija pristup Meta AI pomoćniku

Digitalni asistent kompanije Meta, zasnovan na veštačkoj inteligenciji stiže na više platformi ove kompanije. Među njima i aplikacija za onlajn komunikaciju WhatsApp dobija pristup Meta AI pomoćniku, koji će moći da vam odgovara na pitanju u realnom vremenu ili da vam generiše slike i stikere u grupnim i pojedinačnim ćaskanjima.

Novinu je najavila kompanija tokom svog događaja Meta Connect 2023, ali nije naznačila kada će tačno ovo ažuriranje biti dostupno svim korisnicima. Trenutno, Meta AI pomoćnik dostupan je samo u SAD i podržava samo engleski jezik. Međutim, s obzirom na to da su Meta aplikacije rasprostranjene širom sveta, mogli bismo da očekujemo da će ovo ažuriranje postepeno dolaziti i do drugih država.

Meta AI pomoćnik će stići i na aplikacije Messenger i Instagram, a biće dostupan i na pametnim naočarima kompanije.

U poslednje vreme, kompanija konstantno dodaje ili testira nove funkcije na WhatsApp i izgleda kao da je to deo napora da povrati poverenje svojih korisnika uzevši u obzir da je aplikacija sve češće pod kritikama o lošoj zaštiti korisničke privatnosti.

Neke od novina su korišćenje jednog naloga na više telefona, korisničkih imena, mogućnost stavljanja šifri na konverzacije, kratke video poruke i drugo.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi