Brazilski Samsung već promoviše Galaxy S24 Ultra telefon

Prodavci u Brazilu su preduhitrili sve i već počeli da reklamiraju Galaxy S24 Ultra telefon na svojim pultovima u tržnim centrima.

Brazilski Samsung već promoviše Galaxy S24 Ultra telefon

Samsung će, navodno, danas ili sutra početi da šalje pozivnice medijima za svoj događaj ‘Galaxy Unpacked’ koji je zakazan za 17. januar, ali prodavci u Brazilu su ih preduhitrili i već počeli da reklamiraju Galaxy S24 Ultra telefon na svojim prodajnim mestima u tržnim centrima.

Budući da je reč o fizičkom prodajnom mestu, situacija nije takva da se može lako iskontrolisati, odnosno nije reč o online curenju koje se može brzinski skinuti sa interneta, kao što se već ranije dešavalo.

Marketinški materijal Galaxy S24 Ultra otkriva izraz ‘Galaxy AI’

Slika je podeljena od strane više brazilskih korisnika X mreže, s sloganom na dnu prevedenim kao ‘Galaxy AI je ovde’. Čitava Galaxy S24 porodica, uključujući Galaxy S24 Ultra, verovatno će stići s funkcijama usmerenim na veštačku inteligenciju, poput ‘Live Translate’ i ‘Generative Edit’. S obzirom na to da se Galaxy S24 Ultra počastio većim nadogradnjama od ostatka linije, ima smisla da se on prvi i stavi u fokus tržišta.

Kada smo skenirali QR kod sa promo postera Galaxy S24 Ultra telefona na pultu, usmereni smo na drugu stranicu na kojoj se prikazuje veća slika flagship modela. Ne znamo koja je svrha toga, ali uvećana slika može omogućiti potrošačima bliži pogled na titanijumski ram, piše WCCFTech.

Dosadašnje informacije govore da Galaxy S24 Plus dolazi sa ravnim ekranom, ali i deli neke sličnosti s Galaxy S24 Ultra, navodno se podudarajući u količini memorije s maksimalnih 12 GB RAM-a. Takođe se navodi da je Samsung povećao početne isporuke oba modela, jer kompanija veruje da bi ekskluzivne funkcije Galaxy S24 Ultra i poboljšane specifikacije Galaxy S24 Plus mogli povećati njihovu popularnost.

Osim toga, nekoliko dizajnerskih aspekata zadržano je iz Galaxy S23 Ultra, i to bi mogla biti formula koju će Samsung da praktikuje s budućim verzijama. Oni koji su zainteresovani za prednarudžbu bilo kojeg od ovih uređaja, verovatno će dobiti “na poklon” verziju sa više skladišnog prostora po ceni modela sa manje istog, što je bio slučaj i kod Galaxy S23 serije.

Ako je verovati procurelim informacijama od pre par dana, evropska cena Ultra modela će se kretati od 1149€ do 1269€, u zavisnosti od količine skladišne memorije. Kako god, sačekajmo zvanično predstavljanje 17. januara i saznajmo sve detalje koji se tiču mogućnosti, cene i datuma početka prodaje.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (5)
  1. djevrek1312

    A koja je razlika izmedju Brazilskog Samsunga i ovog Samsunga kog siroka masa poznaje?? Zar ne treba da pise: "Samsung u Brazilu"??

  2. jocasylver

    Kod brazilskog je difoltni jezik portugalski na uređajima. Ta je razlika

  3. djordjemalisic

    Brazilski Samsung ima bolju pozadinu. :)

  4. Stefan1995

    Cim negde procitam Brazil i telefoni, odmah se setim punjaca. 😂 Jedina zemlja gde je po zakonu da ti sleduje punjac u pakovanju.

  5. jocasylver

    Oni beše imaju drugi napon u uticnicama

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi