Nove Huawei Mate 60 slike otkrivaju dvobojni dizajn zadnje strane

Dvobojni dizajn zadnje strane krasiće predstojeće Huawei Mate 60 telefone, otkrivaju nove nezvanične slike koje su, kako izgleda, nastale u fabrici za sklapanje

Nove Huawei Mate 60 slike otkrivaju dvobojni dizajn zadnje strane

Ljubičasti dvobojni dizajn na zadnjoj strani Huawei Mate 60 telefona izgleda će imati dve trećine gornje strane u mat varijanti, dok je donji deo više providan. To, u stvari, u zavisnosti od ugla pod kojim se gleda, može značiti da su u pitanju samo dve nijanse iste boje kada je u pitanju ova varijanta uređaja.

Sličan raspored boja imali smo prilike da vidimo nedavno, kada su se pojavile i slike koje ukazuju da će Huawei Mate 60 imati kružno kućište sa tri kamere. Naime, ove fotografije otkrile su tada da će novi telefon navodno imati zadnji deo sa mat staklom u beloj boji kao i deo koji liči na metalni u sivoj boji. Raspored boja je isti – otprilike dve trećine za jednu stranu i trećina za drugu, donju stranu.

Međutim, nove fotografije koje izgledaju kao da su nastale u fabrici za sklapanje ovog uređaja otkrivaju i da će telefon navodno biti dostupan u belo-crnoj boji, ali i u kompletno crnoj. Ipak, uređaji nisu fotografisani izbliza, pa postoji mogućnost da se zbog odsjaja i ugla jave drugačije nijanse, piše GSM Arena.

Ukoliko one, pak, sigurno predstavljaju predstojeći Huawei Mate 60, definitivno je da će on biti dostupan u više kombinovanih boja za zadnji deo telefona.

Osim dvobojnog dizajna, nezvanične informacije ukazuju da će on imati OLED ekran dijagonale 6,7 inča sa rezolucijom od 1220p i brzinom osvežavanja od 120 Hz. Kada su u pitanju kamere, uz kružno „ostrvo“ u kome se nalaze, one izgleda neće dobiti značajna poboljšanja performansi. Umesto toga, ova serija će navodno imati skoro isti sistem glavnih kamera od 50 MP kao i njen prethodnik.

S doslovno druge strane, kineska kompanija navodno je dodala dvostruku prednju kameru sa 3D ToF senzorima, koja navodno ima izrez u obliku „pilule“. To u stvari treba da predstavlja slično softversko-hardversko rešenje kao u slučaju Apple Dynamic Island funkcije.

Iako možda ne dobije značajna unapređenja kamere, ova serija bi mogla da stigne sa 5G čipsetom, jer je Huawei nedavno sertifikovao pet novih 5G telefona. To će navodno biti SMIC čipovi, s obzirom na to da Qualcom, dosadašnji Huawei dobavljač procesora ima zabranu izvoza 5G čipova za Kinu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi