Pojavile se slike Huawei Mate 60 koje pokazuju kružno kućište sa tri kamere

Kružno „ostrvo“ za tri kamere na zadnjoj, dvobojnoj strani telefona pokazuju procurele slike navodnog Huawei Mate 60 modela koji bi trebalo da izađe ove jeseni

Pojavile se slike Huawei Mate 60 koje pokazuju kružno kućište sa tri kamere

Na kineskoj društvenoj mreži Weibo pojavile su se slike navodnog, predstojećeg Huawei Mate 60 telefona koje pokazuju da će on imati kružno „ostrvo“ za tri kamere na zadnjoj strani, koje više podseća na Mate 40 seriju. Uz to, izgleda da telefon stiže u varijanti sa dvobojnim zadnjim delom, a deluje da su dve trećine gornje strane sa mat staklom u beloj boji, dok donji deo liči na metalni, sive boje.

Ostrvo kamere o kome se ranije nezvanično pričalo na internetu ima izreze za tri kamere, a prethodne glasine ukazuju da ovaj model, međutim, neće dobiti značajna poboljšanja njihovih mogućnosti. Kompanija Huawei umesto toga navodno planira da doda dvostruku prednju kameru sa 3D ToF senzorima koja će imati izrez u obliku „pilule“. To bi moglo da predstavlja softversko-hardversko rešenje u stilu Apple Dynamic Island funkcije.

S druge strane, uređaj će navodno imati OLED ekran sa rezolucijom od 1220p i brzinom osvežavanja ekrana od 120 Hz, veličine 6,7 inča.

Ovaj model mogao bi da stigne sa 5G čipsetom, s obzirom na to da je kompanija nedavno sertifikovala pet novih 5G telefona koje će izgleda lansirati sa kineskim SMIC čipovima.

Domaći proizvođač čipova ulazi u „igru“ pošto dosadašnji Huawei dobavljač SoC pločica – američki Qualcomm, ima zabranu izvoza 5G čipova za Kinu usled SAD sankcija ka ovoj državi.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (3)
  1. Jel samo ja ovde pozadi vidim 4 kamere ili?

  2. Valjda tri kamere i ToF senzor.

  3. Dovla_sheen


    View image at the forums

    Pojavile se slike Huawei Mate 60 koje pokazuju kružno kućište sa tri kamere​
    Kružno „ostrvo“ za tri kamere na zadnjoj, dvobojnoj strani telefona pokazuju procurele slike navodnog Huawei Mate 60 modela koji bi trebalo da izađe ove jeseni

    Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...0-koje-pokazuju-kruzno-kuciste-sa-tri-kamere/

    Može i mora to puno bolje od izgleda Honor Magic5 lite... Prvo se nikome ne sviđa pilula izrez pa notch pa drop i sad kad IPhone to uvede ovi odmah gas za njima. Užasno. Nanosio sam se od Mate10pro skoro svakog flagship modela od Huaweija osim poslednja dva i sve manje mi se dizajnom sviđa kurs kuda sve to ide i ram 8gb nikako da povećaju više. Premijum spec više nije 8/256...

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi