Benchmark: Novi server u pogonu tokom vikenda

Kako bi pristup Benchmark sajtu učinili kvalitetnijim, odlučili smo se za unapređenje: moćni HP DL38eG8 server učiniće da brže pristupate sadržajima

Poštovani posetioci,
Kako bi pristup Benchmark sajtu učinili kvalitetnijim, odlučili smo se za unapređenje: moćni HP DL38eG8 server učiniće da brže pristupate sadržajima nego što je to do sada bio slučaj. Povećana poseta sajtu uslovila je potrebu da našu infrastrukuru osvežimo, obzirom da se u prethodnih nekoliko dana osetio izvesni zastoj u funkcionisanju sajta i foruma.
server3.jpg
Radovi će biti obavljeni tokom vikenda i nadamo se da će propagacija novog servera biti završena već u ponedeljak. Za one koji vole da budu upoznati sa tehnikalijama, evo i par specifikacija HP-ovog DL38eG8 servera koji će nadamo se, uspešno obavljati sve zadatke koji se pred njega postavljaju:
– 2x Intel Hexa-Core Xeon E5-2420- 8x300GB SAS 15k- 32 GB DDR3- 1 GBit LAN
server2.jpg
U skorije vreme očekujemo i dalji upgrade infrastrukture time što će sadržaji Benchmarka biti distribuirani preko CDN mreže. 
server4.jpg
Oktobar je mesec u kome vam pripremamo brojna iznenađenja, u kome ćemo se dobro zabaviti i zajedno proslaviti 15 godina rada Benchmark sajta, mesec u kome će mnogi imati lepih razloga za radovanje…Srdačan pozdrav
Benchmark tim

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi