Prvi trejler za igru Dragon Age II

Obećano - ispunjeno. 17. avgust je stigao i EA i Bioware su u Nemačkoj, na GamesCom sajmu koji uveliko traje, prikazali prvi trejler za igru Dragon Age II. U pitanju je nastavak RPG-a koji je obeležio prošlu godinu, a koji je najavljen pre nešto više od mesec dana. Kompletan trejler je urađen u odličn

Obećano – ispunjeno. 17. avgust je stigao i EA i Bioware su u Nemačkoj, na GamesCom sajmu koji uveliko traje, prikazali prvi trejler za igru Dragon Age II. U pitanju je nastavak RPG-a koji je obeležio prošlu godinu, a koji je najavljen pre nešto više od mesec dana. Kompletan trejler je urađen u odličnoj CG tehnici i prikazuje brutalne scene borbe glavnog lika Hawke-a i veštog rogatog stvora koji je upravo pogubio prvog čoveka fantazijskog kraljevstva. Ako se sve bude odvijalo po planu, igra će se pojaviti 8. marta 2011. godine za PC, PS3 i Xbox 360. Ostaje da sačekamo i vidimo koliko će se značajno izmenjena PC verzija razlikovati od konzolne braće.
 

 

Izvor: BioWare / Dragon Age II

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi