Microsoft objavio Office aplikacije za Android telefone (video)

Microsoft je objavio da su mobilne Office aplikacije dostupne svima koji koriste Android 4.4 ili noviji operativni sistem.

Približno mesec dana nakon lansiranja preview verzija Worda, Excela i PowerPointa za Android smartfone, Microsoft je sada objavio da su kompanijine mobilne Office aplikacije dostupne svima koji koriste Android 4.4 ili noviji operativni sistem.Microsoft je dizajnirao mobilne aplikacije kako bi bile kompatibilne sa dokimentima kreiranim u desktop verzijama Worda, Excela i PowerPointa, s tim što je korisnički interfejs prepravljen za upotrebu na manjim uređajima i sa touchscreen displejima na umu.
Izvršene su i neke izmene bazirane na povratnim informacijama korisnika, uključujući poboljšanu podršku za skladištenje dokumenata u cloudu (Box i Google Drive). Microsoft Office aplikacije za Android se mogu koristiti besplatno za pregled, kreiranje i obradu dokumenata. Ukoliko želite dodatne funkcije, moraćete da doplatite za kompletnu Office 365 pretplatu. Ovo će biti potrebno onima koji žele da kreiraju i edituju dokumente na ekranima većim od 10.1 inč.

Word, Excel i PowerPoint su dostupni preko Google Play Store-a, kao i preko Samsung Galaxy Store i nekoliko drugih prodavnica aplikacija.Izvor: Liliputing

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi