Neki Apple korisnici prijavljuju čudno izbacivanje sa Apple ID naloga

Kako stoje stvari, svi su bili na silu izlogovani iz “bezbednosnih razloga,” a zatim im je traženo da resetuju šifru

Veliki broj korisnika je prijavio da im je zaključan Apple ID account od juče, praktično, bez ikakvog razloga. Dosta njih je na Tviteru izvestilo o ovom problemu, a pojavilo se već i nekoliko tema na Redditu koji se bave ovim pitanjem.
 
Pogledajte još: Novi Mac Mini ima mogućnost dodavanja memorije ali ne i zamene CPU i SSD
 
Kako stoje stvari, svi su bili na silu izlogovani iz “bezbednosnih razloga,” a zatim im je traženo da resetuju šifru preko opcije “Unlock Account” na ekranu za logovanje. Problem je što nisu načinili nikakvu neočekivanu ili problematičnu aktivnost, već im se to dogodilo dok su radili normalne stvari: slušali muziku preko Apple Music servis na iPhone-u ili gledali program preko Apple TV-a.
Zamoljeni za saopštenje, iz Apple-a još nisu odgovorili o raširenosti ovog problema, ali je jedan anonimni izvor iz kompanije rekao da to nije Apple-ov bug, te da je pogođen samo mali, zanemarljiv broj korisnika.
Izvor: Phonearena
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi