Corsair predstavio CS seriju modularnih napajanja

Corsair je upravo predstavio novu CS seriju modularnih napajanja snage  450, 550, 650 i 750 vati. Ova napajanja su konstruisana da štede energiju i da se lako instaliraju u kućište, a ističe se da je nova CS serija najpristupačnija od napajanja koje poseduju 80 PLUS Gold sertifikat. Nova napajanja su hlađena

Corsair je upravo predstavio novu CS seriju modularnih napajanja snage  450, 550, 650 i 750 vati. Ova napajanja su konstruisana da štede energiju i da se lako instaliraju u kućište, a ističe se da je nova CS serija najpristupačnija od napajanja koje poseduju 80 PLUS Gold sertifikat. Nova napajanja su hlađena 120mm ventilatorom koji radi na veoma niskim obrtajima tokom uobičajenih zahteva sistema. Napajanja imaju ATX specifikaciju i podržavaju poslednje generacije AMD i Intel procesora. Pored toga, podržavaju i low-power mod poslednje četvrte generacije Intel Core procesora. CS serija Corsair napajanja ima polu-modularan sistem kablova – 24 pin i 8 pin kablovi su fiksni – dok je moguće po želji dodavati kablove za napajanje grafičkih karti, SSD-ova, hard diskova, ventilatora i sl.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi