Huawei Watch u pretprodaji u Evropi

Huawei Watch već može da se kupi u pretprodaji u velikom broju evropskih zemalja po ceni od 400 evra. Radi se o srebrnom Huawei Watch pametnom satu sa kožnom narukvicom.

Huawei je konačno ušao u proces donošenja svog prvog pametnog sata u Evropu. Kineska kompanija je počela da prima prednarudžbe za Huawei Watch preko svoje evropske online prodavnice. Huawei Watch već može da se kupi u pretprodaji u velikom broju evropskih zemalja po ceni od 400 evra. Treba dodati da se radi o srebrnom Huawei Watch pametnom satu sa kožnom narukvicom. U pojedinim zemljama se nude i neke druge varijante po ceni od 450 evra, a to su pre svega crni modeli sa kožnom narukvicom, ili opcija da dobijete jednu od dve narukvice od nerđajućeg čelika. Bez obzira na to koji model kupite, čekanje je između dve i tri nedelje da sat stigne na adresu poručioca. Huawei Watch pokreće Android Wear platformu, ima 1.4-inčni 400×400 AMOLED ekran osetljiv na dodir, Bluetooth 4.1 LE, Wi-Fi, 512 MB RAM i 4 GB interne memorije kao i bateriju od 300 mAh.
Benchmark na IFA 2015: Huawei Smartwatch hands-on (VIDEO)
Izvor: GSMArena
Sve informacije vezane za Huawei, možete pogledati na Huawei stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi