Samsung Galaxy Ring se pojavljuje u aplikaciji Good Lock, najavljujući skoro lansiranje

Iako je Unpacked događaj doneo najavu za prsten Samsung Galaxy Ring, kompanija nije precizirala datum lansiranja, ali se on već pojavio u aplikaciji Good Lock

Samsung Galaxy Ring se pojavljuje u aplikaciji Good Lock, najavljujući skoro lansiranje

Predstojeći pametni prsten Samsung Galaxy Ring pojavio se u aplikaciji Good Lock južnokorejske kompanije, koja omogućava kontrolu nad izgledom interfejsa Samsung telefona i pojedinih njegovih funkcija. To ukazuje da je razvoj ovog uređaja uveliko u toku, ali i da bismo na tržištu mogli da ga vidimo veoma uskoro, iako Samsung na Unpacked događaju nije precizirao tačan vremenski okvir njegovog lansiranja i njegove karakterstike, već ga je samo najavio.

Samsung Galaxy Ring sada je naveden u okviru ove aplikacije među uređajima za koje možete prikazati status baterije na vidžetu. To je korisna funkcija aplikacije Good Lock koja omogućava da proverite status baterije svih povezanih uređaja u njoj, a ne samo Samsung telefona.

Kompanija je očito napravila potrebna ažuriranja aplikacije, kako bi pružila podršku i za svoj predstojeći uređaj, odnosno pametni prsten. Ipak, detalji o Samsung Galaxy Ring prstenu su u ovom trenutku oskudni.

Kompanija je najavila da će novi nosivi uređaj sadržati vodeće senzorske tehnologije koje korisnicima omogućavaju sveobuhvatan, ali pojednostavljen sistem praćenja zdravlja, te da će on sigurno biti objavljen. Međutim, to je sve od zvaničnih informacija koje prate prsten.

Ipak, one nezvanične informacije otkrivaju malo više karakteristika. Analitičar Ejvi Gringart tvrdi da je ovaj prsten već isprobao i da je on veoma lagan, te da će on biti dostupan u čak 13 veličina, kao i tri završne obrade, a možda i tri boje, piše SamMobile.

U svakom slučaju, s obizorm na to da se njegovo lansiranje definitivno bliži, kompanija bi u narednom periodu trebalo da pruži više informacija o ovoj tehnološkoj novini. Ukoliko sve bude išlo prema planu, to znači da bismo pametni prsten mogli da vidimo pre kraja ove godine.

Jedan od mogućih scenarija objavljivanja da će on možda biti objavljen zajedno sa Galaxy Z Fold6 i Flip6 savitljivim telefonima sredinom godine.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi