LG sprema telefone sa imenima G Chocolate, G Black i G Plus?

LG je nedavno podneo zahteve za patentiranje novih imena, koja bi se mogla koristiti za dolazeće smartfone kompanije, ali i druge proizvode

LG je nedavno podneo zahteve za patentiranje novih imena, koja bi se mogla koristiti za dolazeće smartfone kompanije. Imena, koja su otkrivena, uključuju LG G Chocolate, LG G Black, LG G Black Slim, LG G Black Sound i LG G Plus. Sva zaštitna imena pokrivaju širok spektar proizvoda, od mobilnih telefona do tableta i nosivih uređaja.
Pre nekoliko godina, LG je imao Black seriju telefona, koja je uključivala modele LG Chocolate, LG Shine, LG Secret i LG New Chocolate BL40 (na fotografiji – testiran na Benchmarku pre pet godina). Stoga se može pretpostaviti da bi makar G Chocolate i G Black mogli biti iskorišćeni kao imena novih telefona.
Naravno, ne iskoriste se sva imena koja se zaštite patentom na pravim proizvodima. Međutim, matrica sa novim imenima se poklapa sa nedavno lansiranim LG smartfonima, kao što su LG G Vista ili LG G Pro. U prošlom tromesečju, LG je prodao 16,8 miliona smartfona, tako da je sad odlično vreme za nove telefone koji će dodatno poboljšati prodaju.Izvor: Phone Arena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi