Gorimo od nestrpljenja, pogledajte trejler Fallout TV serije uoči premijere sledećeg meseca

Sredinom sledećeg meseca na Amazon Prime kanalu kreće ekranizacija čuvene igre u vidu Fallout TV serije, do tada pogledajte najnoviji trejler

Gorimo od nestrpljenja, pogledajte trejler Fallout TV serije uoči premijere sledećeg meseca

Kao što je najavljeno prošle godine, Fallout TV serija će konačno biti emitovana na Amazonu tokom meseca aprila. Sve epizode će biti dostupne za strimovanje preko Prime video servisa počev od 11. aprila. Sa nestrpljenjem očekujući navedeni datum, danas možemo pogledati zvanični trejler koji se nedavno pojavio i to u punoj dužini, a koji nam daje detaljniju predstavu o tome šta možemo očekivati od ekranizacije ove legendarne igre.

Mnogi su već komentarisali koliko dobro izgleda  Fallout serija, bar od onog što smo do sada imali prilike da vidimo. Postoji dobra doza vernosti kostima i scenografije. Prethodni trejler je takođe naišao na dobre reakcije. Sada imamo trejler u punom trajanju, koji nas uvodi u sveobuhvatnu premisu prve sezone i upoznaje nas sa nekoliko glavnih likova koje ćemo pratiti tokom prve sezone ove serije.

Serija će pratiti stanovnika trezora, koji napušta granice podzemnog bunkera u nameri da po prvi put istraži površinski svet. U tom trenutku, prošao je dug vremenski period od kada je Zemlju opustošio nuklearni armagedon, ostavljajući za sobom različite rase mutanata, pomešane sa ostatkom preživele ljudske populacije, prenosi KitGuru.

Trejler je veoma dobro „uhvatio“ sam duh igre i kao sastavni deo akcije uključio dobru dozu humora. Početak je snažan i definitivno ostavlja utisak na nas koji obožavamo ovu legendarnu igru. Sada moramo još malo da se strpimo do sledećeg meseca i da vidimo koliko je dobro ispala serija u punom formatu.

Navijamo i držimo palčeve samo da će izbeći greške koje su se dešavale u ekranizaciji prethodnih igara.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi