Mali broj prodavnica će u ponudi imati Apple Watch Edition model

Verovatno želeći da se sa svakim potezom stvori osećaj ekskluzivnosti, pojavili su se izveštaji koji sugerišu da neće mnogo Apple prodavnica imati ovaj uređaj na stanju

Apple Watch Edition model je Apple-ov najskuplji pametni sat čija cena počinje od 10.000, pa sve do 17.000 dolara. Verovatno želeći da se sa svakim potezom stvori osećaj ekskluzivnosti, pojavili su se izveštaji koji sugerišu da neće mnogo Apple prodavnica imati ovaj uređaj na stanju, a to je upravo potvrdio i MacRumors.
Oni su naime pratili Apple-ove prodavnice putem Find Locations alatke na Apple-ovom veb sajtu. Na osnovu ove pretrage otkriveno je da će svega 53 Apple prodavnice u svojoj ponudi imati Apple Watch Edition pametni sat. Ove prodavnice će se nalaziti u sledećim zemljama: SAD, Velika Britanija, Nemačka, Kina, Kanada, Australija, Francuska i Japan. U Kini će od 19 prodavnica čak 12 imati ovaj pametni sat, ali to je zato što se očekuje da Kina donese glavni doprinos prodaji Apple Watch Edition sata.
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi