Samsung Galaxy S22 serija u Indiji će navodno dobiti Snapdragon 8 Gen 1 umesto Exynos 2200

Samsung ozbiljno računa na Indiju kao tržište pa je verovatno poslušao šta kupci iz te zemlje žele

 
Samsung obično oprema pametne telefone serije Galaxy S svojim Exynos čipsetima koji su sami razvili za tržišta u Evropi i Indiji. A zbog činjenice da su Exynos čipsetovi inferiorni u odnosu na Snapdragon u pogledu performansi, poslednjih godina u Indiji postoji sve veća potražnja za Snapdragon verzijama Galaxy S serije. A sada, što bi se moglo videti kao olakšanje za indijske kupce, Samsung je možda konačno poslušao ono što su godinama tražili jer će kompanija navodno doneti Snapdragon 8 Gen 1 na Galaxy S22 seriju u Indiju.Prema popularnom indijskom leaksteru Išanu Agarvalu, Samsung je spreman da lansira Galaxy S22 sa Snapdragon 8 Gen 1 SoC u Indiji. Trenutno nismo upoznati sa razlozima zbog kojih je Samsung možda odlučio da promeni svoju politiku jer tipster nije objasnio zašto i zašto je potez kompanije. Međutim, trenutni globalni nedostatak čipova mogao bi biti razlog zašto se Samsung iznenada predomislio.
 
Ako ste propustili: Samsung objavljuje veliko novo ažuriranje softvera za seriju Galaxy Watch4
Osim u Indiji, priča se da će Snapdragon verzije Galaxy S22 biti dostupne u Kini, Japanu, Latinskoj Americi, Severnoj Americi, Južnoj Koreji i jugoistočnoj Aziji. U međuvremenu, za Exynos 2200 varijante pametnih telefona se kaže da idu u Afriku, ZND (Zajednicu nezavisnih država), Evropu, Bliski istok i jugozapadnu Aziju.Potvrđeno je da će Samsung lansirati Galaxy S22 seriju i Galaxy Tab S8 na svom sledećem događaju Galaxy Unpacked, koji će se održati sutra, 9. februara. Samsung će prenositi događaj uživo na Samsung Newsroom i svom YouTube kanalu od 16:00 CET, piše Neowin.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi