Bench House ponovo online

Nakon pauze od mesec dana, verzija našeg sajta na engleskom jeziku - Bench House, ponovo je online. Ova pauza je bila prouzrokovana redizajniranjem sajta u stilu novog Benchmarka, te izvesnim prilagođavanjem radu drugog servera (za neupućene, Bench House je postavljen na serveru u Americi, na backbone-u). Svi tehnički problemi su sada i definit

Nakon pauze od mesec dana, verzija našeg sajta na engleskom jeziku – Bench House, ponovo je online. Ova pauza je bila prouzrokovana redizajniranjem sajta u stilu novog Benchmarka, te izvesnim prilagođavanjem radu drugog servera (za neupućene, Bench House je postavljen na serveru u Americi, na backbone-u). Svi tehnički problemi su sada i definitivno za nama, i za koji dan Bench House i “zvanično” ponovo počinje sa radom.
Pitanje kvalitetnog prevodioca je i konačno rešeno, na nama ostaje da samo vrednim radom ponovo izborimo ranije stečene pozicije. Linkovi na mnogim stranim sajtovima, kako na onim slične namene tako i oni na sajtovima proizvođača su za sada “izgubljeni” i biće potreban izvestan period kako bi se poseta na sajtu ponovo ustalila na ranijih, prosečnih 2-3 hiljade dnevno.
Na svu sreću, postoje veliki pretraživači i zahvaljujući njima Bench House ponovo beleži nove posetioce. Listajući listu HTTP referers, stigli smo do još jednog zanimljivog
linka
– proizvođač popularnog utility-ja SiSoft Sandra je i Bench House uvrstio u svoju referentnu listu.
Zbog izuzetno velikog obima posla, baza testova na Bench House sajtu još uvek nije u potpunosti update-ovana testovima starijeg datuma, ali uskoro posetioci i to mogu očekivati.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi