Try Galaxy aplikacija za Android vam dozvoljava da isprobate Galaxy AI na svom telefonu

Samsung sada omogućava korisnicima da istraže AI funkcije na sopstvenim „nesamsung“ telefonima kroz Try Galaxy aplikaciju, sada dostupnu za Android uređaje

Try Galaxy aplikacija za Android vam dozvoljava da isprobate Galaxy AI na svom telefonu

Čak i ukoliko ne posedujete Galaxy uređaj sa najnovijim alatima veštačke inteligencije (AI), Samsung će vam pružiti to iskustvo kroz aplikaciju Try Galaxy koja je sada dostupna za Android. AI funkcije, lansirane na Samsung Galaxy S24 seriji nisu interesantne samo zbog veštačke inteligencije kao takve, već su i izuzetno korisne u svakodnevnim situacijama.

Samsung AI opcije tako uključuju prevođenje uživo tokom telefonskih poziva, generativno uređivanje za fotografije, kao i pomoć u razgovorima koje vodite sa drugima.

Try Galaxy aplikacija je prepoznatljiv alat koji Samsung koristi kako bi, ne samo svojoj bazi korisnika, već široj javnosti prikazao mogućnosti svojih uređaja. Ona je ranije korišćena za promociju OneUI korisničkog interfejsa sa demonstracijom svih njegovih naprednih funkcija, kako bi privolela ljude da pređu na OneUI i Galaxy uređaje.

Aplikacija je sada dostupna i korisnicima Android platforme, uključujući i vlasnike starijih Galaxy telefona za isprobavanje noveih AI funkcija. Ova inicijativa nije, međutim, samo marketinški potez za promociju Galaxy AI funkcija, već i način da se ove napredne funkcije eventualno nadograde na starije uređaje, piše 9to5Google.

Samsung je najavio da će OneUI 6.1 i pripadajuće AI funkcije biti dostupni na više modela telefona i tableta, mada neće baš svi Galaxy uređaji moći da ih iskoriste. No, omogućavanjem pristupa Try Galaxy aplikaciji, Samsung stvara dodatni motiv za korisnike da razmisle o nadogradnji svojih uređaja, ukoliko im se funkcije koje kompanija nudi svide.

Ipak, imajte u vidu da je ova aplikacija više usmerena na demonstraciju pojedinih funkcija, nego na implementaciju samih alata u punom obimu na vaš „nesamsung“ uređaj. Možete je preuzeti i isprobati direktno na Samsung veb-sajtu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi