Samsung predstavio novi Gear VR

Samsung je tokom svog današnjeg Unpacked događaja predstavio novu verziju svoje kacige za virtuelnu realnost - Samsung Gear VR.

Samsung je tokom svog današnjeg Unpacked događaja predstavio novu verziju svoje kacige za virtuelnu realnost – Samsung Gear VR. Predstavljen zajedno uz Galaxy Note7 telefon/fablet, Samsung Gear VR je kompatibilan sa USB Type-C uređajima i Note7 modelom. Najveća poboljšanja kacige dolaze u vidu dužih kaiševa i više postave za ukupno poboljšanje komfornosti korišćenja. Pored USB-C konektora, tu je i adapter za povezivanje starijih Samsung telefona preko microUSB porta.
sam2_27.jpgSuštinski, nova verzija Samsung Gear VR uređaja funkcioniše gotovo identično kao i prethodni model: ubacite svoj Samsung telefon s prednje strane i nađete se u virtuelnoj realnosti od 360 stepeni, u virtuelnom svetu koji pokreće Oculus. Puna lista telefona, kompatibilnih sa Gear VR-om, uključuje: Samsung Galaxy Note7, the Galaxy S7 i S7 edge, Note 5, Galaxy S6 i S6 edge i S6 edge+.Novi Samsung Gear VR će se u prednarudžbi naći od sutra, a na tržište će se isporučivati od 19. avgusta.Izvor: Phone Arena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi