Upoznavanje sa Xiaomi 14 Ultra moglo bi da se desi tokom februara

Predstojeći flegšip telefon kineske kompanije Xiaomi 14 Ultra verovatno će biti lansiran sledećeg meseca, sa novim kamerama iza poznatog dizajna

Upoznavanje sa Xiaomi 14 Ultra moglo bi da se desi tokom februara

Sledeći najbolji model Xiaomi serije telefona, model Xiaomi 14 Ultra verovatno će biti lansiran krajem februara, zajedno sa otvorom blende glavne kamere f/1,63, ukoliko je sudeći po novim insajderskim informacijama. Prošle nedelje smo sa Weibo društvene mreže saznali da će ovaj uređaj verovatno zadržati dizajn prethodnog Ultra modela, ali sa novim Leica kamerama, a sada sa iste mreže stižu informacije i o njegovom lansiranju.

Vremenski okvir za lansiranje novog Xiaomi flegšipa poklapa se sa MWC 2024 događajem u Barseloni, gde bismo mogli da vidimo premijeru ovog telefona, zajedno sa međunarodnim lansiranjem Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Pro modela.

Kineska kompanija je već potvrdila svoje učešće na konferenciji, gde će predstaviti i svoje nove kućne uređaja, a tada bismo možda mogli da vidimo i njen prvi električni automobil, nedavno predstavljen u Kini – Xiaomi SU7.

Kada je u pitanju Xiaomi 14 Ultra telefon, to je model koji je predmet glasina već neko vreme, što je negde postala i ustaljena praksa kako se bliži lansiranje novih uređaja. On će navodno imati i sočivo jedne od kamera sa promenljivim otvorom blende od f/1,6 do f/4,0, što je isto kao i kod 14 i 14 Pro modela.

Senzor kamere koji bi trebalo da ima je Sony LYT-900, veličine jednog inča. Kompanija je takođe sertifikovala set kamera za ovaj model, slično kao i kod prethodnog Ultra telefona, s tim da bi ovaj put telefon mogao da ima znatno jaču bateriju. No, to ćemo svakako saznati nakon što dobijemo zvaničnu najavu kompanije o prezentaciji telefona, što, kako sve ukazuje, bi trebalo da bude uskoro.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi